Varma johdatus naimattomille naisille
Me Naiset
|
Essi Myllyoja
Kuva Shutterstock
Kuva Shutterstock
Kuva Shutterstock
Kuva Shutterstock

Antiikkinen parisuhdeopas antaa kuusi sääntöä, joiden avulla sinkusta sukeutuu morsian kahdessa viikossa.

Vuodelta 1929 olevan Kuinka neljässätoista päivässä voipi päästä morsiameksi? -oppaan vinkit ovat varsin käyttökelpoisia vielä tänäkin päivänä.

Lähtöoletuksena on, että naisella on valmiina ”suurempi tai pienempi miehinen tuttavapiiri” johon kirjan vinkit voi kohdistaa.

Ennen kuin alat soveltaa oppaan vinkkejä pahaa aavistamattomaan tulevaan sulhaspoloon, varmista että hän:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

a) on ruumiillisesti kypsynyt ja terve.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

b) on täyttänyt 18 vuotta eikä hänellä ole lapsellisia ajatuksia.

c) ei vaadi, että naisen täytyy olla enkeli, sillä niin puhtaita ihmisiä ei ole löydettävissä.

Opus antaa viisi yksinkertaista sääntöä, joita naimahaluisen naisen täytyy noudattaa.

1. Älä aseta vaatimuksiasi miestä valitessasi liiaksi korkealle. Eli nykykielellä: Ole realisti. Miesmallin näköisiä hyvällä varallisuudella varustettuja humoristisia älykköjä on harvassa.

2. Anna itsesi sellaisena kuin olet, silloin mieskin tietää mitä hän kanssasi tekee. Eli nykykielellä: Älä esitä vaan ole oma itsesi.

3. Niin pian kuin huomaat olevasi miehelle mieluinen ja tämä ei ole sinusta epämiellyttävä, älä vetäydy syrjään äläkä ajattele ettei se sovi, vaan kohtaa häntä useasti. Eli: Älä pelaa pelejä.

4. Niin pian kuin joku sinua miellyttää etkä sinä ole hänestä epämiellyttävä, niin älä ole arka kuten kyyhkyset, vaan anna hänen huomata, että hän miellyttää sinua, ensin jonkun luotettavan naisen tai miehen kautta. Sinun täytyy myös itse antaa hänen tuntea, että häntä halusta katselet. Liiaksi suuri arasteleminen ja näennäinen kylmyys vaikka sydän samalla sykkisi lämpimästi, on pelottanut monta miestä karkuun.

Eli: Jo toistamiseen, älä pelaa pelejä. Kerro rehellisesti, mitä tunnet.

5. Karta nuoria poikamiehiä, joilla olisi kyllä hyvä halu rakastella. Nuorien poikien kanssa aika kuluu hauskasti mutta naimiskauppoja ei synny! Naimahaluinen tyttö valitkoon itseään viisi tai kymmenen vuotta vanhemman miehen.

Eli: Kaikkea ei voi saada, valitettavasti.

Kuudes varma vinkki on bonussääntö, mutta henkii nykynäkökulmasta vähän turhan vahvaa epätoivoa. Harkitse siis vielä tätä. ”Jos ei toivottua tulosta ole syntynyt näiden ohjeiden, pantakoon sanomalehtiin tämänlainen ilmoitus: Tyttö, jolla on 100 000 markka, haluaa päästä naimisiin.”

Lue myös:

Etkö ole varma tulevasta aviopuolisostasi? Ota häävakuutus

Sisältö jatkuu mainoksen alla