Unohdetaan kliseet! Tässä tulevat tosielämän toimivat Tinder-säännöt. Deittipalvelun konkarien luotto-ohjeilla on todistetusti syntynyt suhteita.

1. Ei Marilyn Monroe -kliseille!

Jätä Marilyn Monroen antamaksi väitetty elämänohje "If you can't handle me at my worst, then you don't deserve me at my best" (vapaasti suomennettuna: Jos et tule toimeen kanssani huonoina päivinä, et ansaitse minua parhainakaan) muille – eli niille, joilla ei natsaa. Liikakäytössä kulunut mietelause nimittäin karkottaa tehokkaasti potentiaaliset treffikumppanit.

2. "Rakastan matkustamista"

Ihan kiva, mutta mitä se kertoo sinusta? Eikö jokainen rakasta matkustamista? Kerro jotain omaperäisempää.

3. Kolme kuvaa

Täydellisen kuvavalikoiman resepti: yksi kokovartalokuva, yksi kuva harrastuksista ja yksi kuva sosiaalisesta tilanteesta. Toisaalta yksi hyvä kuva on parempi kuin viisi huonoa.

Lisäksi tärkeä kertaus Tinder-kuvista:

Yleisen linjauksen mukaan kännikuvia ei pidä postata. Ja pyh! Niilläkin natsaa, kunhan kuvissa ei toikkaroi aivan umpihumalassa.

– Harkitse vielä, haluatko julkaista ainoastaan sellaisia kuvia, joissa näkyy lemmikkisi tai lapsesi.

– Vaikka sosiaalisessa tilanteessa otettu kuva onkin kiva, valitse joku sellainen, josta on helppo tunnistaa, kuka olet. Ei siis pelkkiä ryhmäkuvia. Miksi edes haluaisit hakea seuraa kuvalla, jossa poseeraat kuuman vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa?

– Hymyile.

4. Kirjoita (edes jotain) itsestäsi

Älä jätä profiilin info-osuutta tyhjäksi, ellet halua vaikuttaa ylimieliseltä. Toisaalta liika runoilukaan ei kannata, Tinderissä tavannut pariskunta, Natalia ja Juhani, vinkkaa Me Naisille. Heidän ohjeensa voit lukea täältä: Tinderissä tavannut pari: Näin käytät Tinderiä oikein

5. Liian pyntätty = liikaa vaivaa

Tämä on valitettava totuus: Naisella tympeä ilme, avonainen kaula-aukko ja pakkelikerros kasvoilla ja miehellä paidattomuus, feikkirusketus ja mielettömät lihakset tarkoittavat liikaa vaivannäköä. Luonnollisuudelle peukkua!

6. Ole kaunis

Lopuksi kuvien arvosteluun perustuvan Tinderin raadollisin sääntö: ole komea tai kaunis, älä ruma. Onneksi kauneus on kuitenkin katsojan silmässä. Sinun mielestäsi kaunis on jonkun toisen mielestä ruma – ja toisinpäin.

Säännöt on koottu suomalaisilta aktiivisilta Tinder-deittailijoilta, miehiltä ja naisilta.

Lue myös:

Mikä suosituimmista deittisovelluksista sopii sinulle?

Deittipalvelu Tinder koukuttaa jo varattujakin 

Uudesta anti-Tinder palvelusta tulossa hitti