Me Naiset
|
Heidi Heino
Ehkä hän on Se Oikea. Kuva Shutterstock
Ehkä hän on Se Oikea. Kuva Shutterstock

Koska se kiva tyyppi hölmössä paidassa saattaa olla helmi.

Kun Kaisu kohtasi Markon ensi kertaa, Markolla oli rumat ruskeat kengät. Markon perusankeassa kauluspaidassa oli laskokset tallella – Kaisu olettaa, että se oli niitä paitoja, joita on yhdessä pakkauksessa kaksi samanlaista, mutta eriväristä. Markon äiti oli ehkä ostanut pakkauksen. Marko harrasti huonoa, hermostunutta vitsailua. Ei naurattanut. Marko yritti liikaa. Summa summarum: Marko ei ollut seksikäs, Markoa ei tehnyt mieli suudella treffien päätteeksi.

Marko lähetti kuitenkin parin päivän päästä tekstarin, jossa ehdotti uusia treffejä. Kaisu suostui, vaikka kemiaa tuntui puuttuvan. Ehkä ihan hyvä, koska nykyään Marko on Kaisun aviomies ja lapsen isä.

Deittailu on nykyään sellaista, että epäkiinnostavia tyyppejä hipaistaan kosketusnäytöllä vasemmalle, jolloin he häviävät ikiajoiksi. Livetapaamisessa pitäisi tehdä ratkaisevan hurmaava ensivaikutelma, tai muuten mistään ei tule mitään. Se on tyhmää, kuten Markon ja Kaisun tarinakin opettaa. Kemia on yliarvostettua. Tässä kolme Glamour-sivuston tarjoamaa mainiota syytä sille, miksi nolopaitaiselle tyypille kannattaa antaa ainakin toinen tilaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 Tyhmät jutut voivat olla hermostuneisuutta

Valitkaa seuraaville treffeille joku sellainen kohde, jossa ei ole paineita olla hauska ja pitää keskustelua yllä. Vaikka teatteri tai kovaääninen konsertti – puheenaihe tarjoutuu sitten jälkeenpäin illan kulttuuriannista kuin itsestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 Tyyliasiat ovat väliaikaisia

Älä pane niille liikaa painoa. Ruma paita, nolo partayritelmä ja hölmöt kengät ovat helposti vaihdettavia, sheivattavia ja poisheitettäviä asioita.

3 Kivat tyypit ovat kivoja

Eivät jännittäviä mysteereitä tai arvaamattomia, mutta kivoja. Arvaamattomiin ja jännittäviin tyyppeihin ihastuu helposti, mutta kivan kanssa on mahtavaa olla parisuhteessa. Ei tarvitse jännittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla