Jenniferin ja Bradin suloisesta kohtaamisesta voi ottaa oppia omaankin eksäsuhteeseen.

Julkkismaailman seuratuimpiin ex-rakastavaisiin kuuluvat ehdottomasti näyttelijäkaksikko Jennifer Aniston ja Brad Pitt. Pariskunta tapasi toisensa 90-luvun lopulla, ja heistä tuli heti seurapiirien lemmikkejä. Häitä juhlittiin vuonna 2000 ja onni vaikutti rikkumattomalta.

Vaikka tapahtumien kulkua ei ole avattu julkisuudessa tarkemmin, superparin ongelmat alkoivat viimeistään vuonna 2004, jolloin Brad tapasi Angelina Jolien. Näyttelijäkollegat tekivät tiiviisti töitä yhdessä Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, ja työkaveruus alkoi saada syvempiä sävyjä. Romanssin uumoillaan olevan yksi syy Jenniferin ja Bradin eroon vuonna 2005.

Fanit järkyttyivät. Siististä eroilmoituksesta huolimatta oli selvää, että Jenniferin sydän särkyi. Entisen unelmaparin välit viilenivät ja eksät alkoivat vältellä toisiaan. Ihmiskunnan usko rakkauteen joutui koetukselle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kumpikin on mennyt sittemmin tahollaan eteenpäin: Brad rakensi Angelinan kanssa perheen, ja pari erosi lopulta vuonna 2016. Jennifer meni naimisiin näyttelijä Justin Theroux’n kanssa ja erosi tästä vuonna 2018.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikkien näiden vuosien jälkeen Bradin ja Jenniferin on kerrottu pitäneen jälleen varovasti yhteyttä, viestitelleen ja juhlineen yhdessä

Alkuvuoden gaalakausi tarjoili hiljattain sydäntälämmittävän yllätyksen: Bradin ja Jenniferin välillä näyttää taas olevan kaikki hyvin.

Kaksikon tapaaminen SAG Awards -palkintogaalan takahuoneessa ikuistettiin kuviin, joiden katsominen saa lämpimän tunteen läikähtämään rinnassa. Kumpikin voitti palkinnon, ja onnitteluhetkeen tiivistyi paljon. Kumpikin hymyili lämpimästi, Brad jopa otti Jenniferiä kädestä kiinni. Molemmat keskittyivät katsomaan toistensa kiitospuheita.

Näyttelijöiden välinen kemia on kiistämätön.

Fanit ovat aikailematta ryhtyneet maalailemaan yhteenpaluuta. Se tuskin on ihme aikana, jona toivomme jokaisesta nuoruutemme kulttuurielämyksestä uutta versiota: Brad ja Jennifer olivat se aito, alkuperäinen #couplegoals, ja kukapa ei haluaisi siitä uusintaa. 

Mutta ehkä on syytä miettiä, voisiko uusimman käänteen taustalla sittenkin olla jotakin muuta

Jennifer ja Brad erosivat vuonna 2005 seitsemän yhteisen vuoden jälkeen. Vaikka väliin on varmasti mahtunut katkeruutta ja surua, on pari kuitenkin kokenut yhdessä paljon. Heidän kemiansa toimivat sotkuisesta menneisyydestä huolimatta. 

Ehkei odotettavissa olekaan uusi romanttinen suhde. On hyvin mahdollista, että Jennifer ja Brad ovat aikuisia ihmisiä, jotka ovat vihdoin päässeet yli kaunoistaan ja kunnioittavat toisiaan täydestä sydämestään. 

Miten tähän tilanteeseen sitten päästään? Kuinka ex-puolisoa voi rakastaa ja kunnioittaa ilman haaveita romanttisesta rakkaudesta? Me Naiset haastatteli aiemmin aiheesta parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow’ta, jonka kommentti kiteyttää tilanteen täysin: 

– Se onnistuu vasta, kun on jo puoliksi unohtanut koko tyypin – silloin kun toinen ei enää aiheuta värinöitä suuntaan taikka toiseen. Kun törmäätte juhlissa, hän tuntuu kuin serkkupojalta.

Kenties juuri siltä Jenniferistäkin tuntuu nyt. 

Alla olevassa kyselyssä voit kertoa omasta eksäsuhteestasi – autat meitä samalla jutun teossa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla