Mönkään meni. Tällä herralla on jo muut mielessä. Kuva: Shutterstock
Mönkään meni. Tällä herralla on jo muut mielessä. Kuva: Shutterstock

Millainen mies paljastuu deittiprofiilin takaa?

1. "Mä vaan katselen"

Mies haikailee elämäänsä naiskauneutta ja hyvää seksiä, mutta on liian varautunut ottaakseen yhteyttä unelmiensa naiseen.

2. Tutkimusmatkailija

Eli reteämmin sanottuna puuman metsästäjä. Mies uskoo, että vanhempi nainen tietää, mitä haluaa. Tyypillisesti parikymppinen mies uskoo, että kokeneemmalla rouvalla on, mitä opettaa.

3. Eroaja

Nyt sattuu. Tämä mies yrittää unohtaa eksänsä hyökkäämällä uuteen suhteen. Toiset kertovat tuoreesta pettymyksestään ensiviesteissään avoimesti, mutta eivät kaikki.

4. "Sopiiko palaverin ja punttisalin välissä?"

Kiireinen etsii toista kiireistä. Treffit hoituvat vaikka lounastunnilla, kunhan ajasta päästään sopimukseen!

5. Viekas & varattu

Kummalla puolella aitaa ruoho on vihreämpään? Tämä on sivuston salaperäisin profiili, jolta ei tunnu heruvan yhteydenottoja. Kunnes...

6. Taivaiden tavoittelija

 Tässä profiilissa parisuhteen vaatimuksiin on kirjattu seuraavat odotukset: hyvä puheyhteys, hyvää seksiä ja nainen saisi myös olla hyvässä fitissä. Tämä mies taitaa odotella herätystä todellisuuteen.

7. Ikuinen kolmekymppinen

Profiilin perusteella juuri miehen ikään tullut kolmekymppinen paljastuukin treffeillä viisikymppiseksi sedäksi. Hän nimittäin luulee vilpittömästi, että ikä on vain numero.

8. Karkkikauppa on auki sittenkin

Tämäkin profiilin takaa löytyy keski-ikää kolkutteleva mies. Nuorempana nörtti, mutta sittemmin naisten silmät ovat avautuneet hänen menestykselleen... ja mies elää toista teini-ikäänsä.

9. Se oikea

Saitin vaatimattomin profiili. Hän antaa vain hieman kaunistellun kuvan itsestään ja odotukset parisuhteesta kuulostavat vähän, noh, realistisilta. Tähän törmätessäsi kysy itseltäsi, oletko sinä valmis?

Lähde: Psychology Today

Lue myös:

Testasimme suosituimmat deittisovellukset – mikä sopii sinulle?

Uudesta "anti-Tinder" -deittisovelluksesta tulossa hitti

Kehno iskuyrityksesi voi päätyä Facebookiin

Urheilijat vonkaavat seuraa Tinder-deittisovelluksessa