Me Naiset
|
Marjut Laukia
Videot ovat olleen jo hyvän aikaa arkea työnhaussa, joten miksi eivät deittailussakin. Kuva: Shutterstock
Videot ovat olleen jo hyvän aikaa arkea työnhaussa, joten miksi eivät deittailussakin. Kuva: Shutterstock

30 sekunnin video antaa totuudenmukaisemman ensivaikutelman kuin superupea selfie.

Se, mikä näyttää Tinderissä kuumalta, ei välttämättä ole yhtä hottia kasvotusten. Nettideittiprofiiliin kun tulee yleensä esitettyä se vähän imartelevampi versio itsestä. Varsinkin, mitä tulee kuvakulmien valintaan ja kuvankäsittelyyn.

Jokainen varmasti osaa varautua siihen, että unelmien deitti tuskin on tavatessa identtinen kopio nettiprofiilin kuvastaan, mutta uusi nettideittipalvelu poistaa viimeisimmänkin huolen. Brittiläisessä Tickr-palvelussa itsensä esittely tehdään 30 sekunnin mittaisella videolla, joten näkemäänsä voi ehkä luottaa enemmän kuin imartelevaan selfieen.

Idea on vähän sama kuin Tinderissä: klikkaa tick, jos pidät videosta ja ick, jos näkemäsi ei miellytä. Tickin ansainneet saavat linkin videoosi, ja jos heidän vastauksensa on tick, privaattiviestittely tekstein tai videoin voi alkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perstuntumalla

Tickrin perustaja Daniel Freeman kertoo Daily Mailille, että palvelussa käyttäjät hyödyntävät parasta nettideittailutyökaluaan eli vanhaa kunnon perstuntumaa. Videon perusteella on helppo ja nopea saada ensivaikutelma uudesta ihmisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Muilla saiteilla täydellisen "matchin" saattaa menettää yhdellä hipaisulla, hän sanoo ja viittaa monimutkaisiin yhteensoveltuvuustesteihin, joiden avulla potentiaalisia deittikumppaneita on helppo karsia suuresta joukosta.

Kauas on menty siitä, kun nettideittiä odotti hermostuneena kaupungilla ja katseli tarkkaavaisesti jokaista ohikulkijaa: Toivottavasti ei tuo. Olisipa se tuo. Jahas, tuommoinen sitten.

Suomalaisia Tickristä tuskin vielä löytyy, mutta ehkä kuukausimaksullinen palvelu rantautuu tännekin ennen pitkää.

Lue myös:

Onko nettideittailu sittenkään niin tehokasta kuin väitetään?

Nettideittailija, mieti kahdesti, jos tapaat tällaisen tyypin

Ole tarkkana: Nettideittiprofiilin saattaa kirjoittaa ammattilainen

Netistä 50 treffikumppania löytänyt paljastaa: Näistä merkeistä tunnistat huijarin

Sisältö jatkuu mainoksen alla