Tuottaako deittailu sinulle päänvaivaa vai elätkö täydellisessä kysynnän ja tarjonnan harmoniassa? Vastaa kyselyyn ja kerro kokemuksistasi!

”Hemmetti, ei niitä deittejä nykyisin enää oikein tule kuin Tinderistä, tylsää! Minä kaipaan sitä, kun ihmiset tulivat juttelemaan kaupassa, kadulla tai missä ikinä ja pyysivät kahville. Siitä on ikuisuus, kun olen saanut tuollaisen ’aidon’ deittikutsun.”

Bachelor Suomessa ja Bachelorette-ohjelmassa nähty Jenny Helenius tuskaili hiljattain Instagramissa, kuinka vaikeaa nykypäivän deittailu on, vaikka siihen suhtautuisi kuinka pilke silmäkulmassa.

Hänen kokemuksensa on, että se on deittisovellus Tinder tai ei mitään – ja että Tinderissäkin seuraa etsivät lähinnä kaikki seksinnälkäiset varatuista pariskuntiin ja fetissileikeistä tykkääviin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Jostain syystä ei Tinderissäkään sitten ole mätchännyt. Kumma, hän kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

”Ootko löytänyt deittejä muualta kuin Tinderistä viime aikoina?” Nooooh, en kyllä ole 🧐 Kaveri kysyi tätä minulta ja aloin itsekin miettimään, että hemmetti, ei niitä deittejä nykyisin enää oikein tule kuin Tinderistä, tylsää! Minä kaipaan sitä kun ihmiset tulivat juttelemaan kaupassa, kadulla tai missä ikinä ja pyytävät kahville. Siitä on ikuisuus kun saanut tuollaisen ”aidon” deittikutsun. Vaikka menen tuolla ihmisten ilmoillakin aina silleen silmät vilkkuen kuten tässä kuvassa, et ”hei kukkuu, täsä mää olen hei!” 💁‍♀️😂 Mutta ei silti vaan, joten Tinderissä mennään siis. Valitettavasti Tinderissä vaan tunnutaan etsivän enimmäkseen seuraa joko sadomasoleikkeihin, pelkkää sunnuntaiseuraa, satunnaista vierailijaa pariskunnan lemmenleikkeihin tai viimeisenä ehkä vielä ne varatut, jotka hakevat pientä sivukivaa ”yhteisymmärryksellä”, niin JOSTAIN syystä ei Tinderissäkään sitten ole mätchännyt 🤷‍♀️😂 kumma. #tinderfails #onlinedatingsuperpowers #onlinedatingsucks

Henkilön Jenny Helenius (@jennyaurajoella) jakama julkaisu

Jennyn kokemus on kuitenkin ristiriidassa tarjonnan kanssa: tosirakkautta etsivällä on nykypäivänä käytössään tolkuton määrä mahdollisuuksia parinmuodostukseen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että deittisovellusten ja -sivustojen, sinkkutapahtumien ja muiden apukeinojen joukosta automaattisesti löytyisi se unelmakumppani jokaiselle.

Nykysinkku saattaa myös olla runsaan valikoiman uhri.

Me Naisten haastattelema psykologi Teija Vuorinen totesi taannoin, että lukuisien mahdollisuuksien keskellä ei usein malteta pysähtyä, tutustua ihmisiin ja ennen kaikkea omiin tunteisiin. Jos odotetaan kaiken olevan selkeää ja helppoa alusta asti, saatetaan tuomita uusi treffikumppani turhan nopeasti ja lähteä metsästämään seuraavaa ehdokasta.

Me haluamme nyt tietää, mitä deittailussa tällä hetkellä tapahtuu!

Onko todella niin, etteivät rajattomat mahdollisuudet ole tehneet pariutumisesta helpompaa? Millaista treffailukentällä oikeasti on, ja kuinka sieltä voi löytää omien mieltymysten mukaisen kumppanin?

Onko sinulla tuoreita kokemuksia deittailusta? Kerro meille nykypäivän treffikulttuurista! Teemme aiheesta juttua, johon kaipaamme näkemystäsi. Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja jaa ajatuksiasi!

Kysely on suunnattu etenkin niille, jotka ovat tällä hetkellä sinkkuja tai melko tuoreessa parisuhteessa, jossa sinkkuajat ovat vielä hyvin muistissa. Vastaa vain kysymyksiin, jotka koskevat nykyistä tilannettasi. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla