Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Ei hätää, vaikka seksi jäisi vähemmälle jalkapallon MM-kisojen takia. Kisathan ovat vain kerran neljässä vuodessa.

Futisfanien puolisot saattavat saada tavallista vähemmän seksiä seuraavan kuukauden aikana, kun tv:stä tulee yli 60 MM-matsia.

Daily Mail -lehti kertoo tuoreesta kyselystä, jonka mukaan jopa 40 prosenttia miehistä kieltäytyy seksistä, mikäli tv:stä tulee samaan aikaan futista. 37 prosenttia miehistä taas sanoi hyväksyvänsä kumppanin seksitarjouksen jopa kesken pelin, kunhan saa silmäillä ottelua siinä sivussa.

Vaikka intohimoinen futisfani lähtisikin mukaan puolison intiimeihin ehdotuksiin, 42 prosenttia myöntää, että he yrittävät hoitaa petipuuhat mahdollisimman nopeasti pois päiväjärjestyksestä, jotta pääsisivät seuraamaan tärkeää peliä. Se nimittäin raapaisee sydäntä, jos jää upea maali näkemättä.

Tulokset eivät siinä mielessä yllätä, että jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji ja MM-kisat maailman seuratuin urheilutapahtuma.

Jos parhaillaan käynnissä olevat kisat alkavat kiristää hermoja, kannattaa muistaa, että jalkapallon maailmanmestaruudesta pelataan vain kerran neljässä vuodessa. Se on aika harvoin se! Sitä paitsi kisat kestävät vain kuukauden.

Lue myös:

Eivätkö MM-kisat kiinnosta? Suuntaa katse futareiden jalkoihin

Isyystestejä pakoillut kohufutari kosi juuri ennen MM-kisoja

Äänestä MM-kisojen kuumin futari?

MM-kisat alkavat – joko tiedät, ketä kannatat?