Nuori nainen on ihan kaikkien miesten päiväunien kohde, deittisivustodata kertoo. Kuva: Shutterstock
Nuori nainen on ihan kaikkien miesten päiväunien kohde, deittisivustodata kertoo. Kuva: Shutterstock

Oli mies sitten minkä ikäinen tahansa, hän toivoo kumppaninsa olevan parikymppinen. Naiset taas toivovat kumppaniltansa muutakin kuin nuorta ikää, deittisivusto OkCupidin perustaja kertoo.

Kun ihmiset etsivät elämänsä kumppania OkCupidissa, he antavat samalla itsestään valtavan määrän tietoa suositun deittisivuston käyttöön. Näistä käyttäjätiedoista sivuston analyytikot kaivavat kiinnostavia faktoja, kuten kolme kysymystä, jotka määrittelevät suhteen keston, ja minkä ikäisiä naisia miehet etsivät.

No minkä ikäisiä? Parikymppisiä, OkCupidin perustajiin kuuluva analyytikkotiimin pomo Christian Rudder kertoo Guardian-lehdelle. Heidän käyttäjätietojensa mukaan oli mies sitten 20-, 40- tai 50-vuotias, etsii hän silti nuorta, parikymppistä naista.

Entäpä naiset sitten? Kyllähän hekin varmasti himoitsevat nuorempia miehiä, kun puumailmiökin on kuuma juttu? OkCupidin datan mukaan eivät. Naiset etsivät miestä, joka on samanikäinen kuin he itse. Parikymppiset naiset etsivät parikymppisiä miehiä, nelikymppiset nelikymppisiä.

Entä mitkä ne kolme suhteen pitkäkestoisuuden määrittelevää kysymystä sitten ovat? Löydät ne Me Naisten aikaisemmasta jutusta.

Lue myös:

Nyt natsaa! Tällainen on täydellinen kuva nettideittiprofiiliin

Kävitkö huonoilla treffeillä? Anna vielä toinen tilaisuus