Jotain mustaa, jotain valkoista ja jotain hipeiltä pöllittyä. Hollywood-stylisti Rachel Zoe tietää, mikä toimii.

Lehtikuva

Tyyligurun monta puolta

Stylisti vai rokkari? Tyyliguru Rachel Zoe tietää muotimaailman voimavärin ja osaa yhdistää mattaa ja kiiltävää. Uhkea hapsulaukku ja rypytetyt saappaanvarret lisäävät katu-
uskottavuutta. Pieni lierihattu on syksyn pääasia, ja se voi poiketa väriltään muusta asusta.

Rauhaa ja rakkautta! Festareille ja rennoille kokkareille huippustylisti vetäisee hippihenkisen papukaijamekon. Kultaiset korokepohjakorkkarit hehkuvat kilpaa mekon kanssa. Leikkisän kuosin kanssa sopii hienosti sininen laukku, jonka saumoista kurkistelevat pienet hapsut.

Musta ja valkoinen luovat yhdessä tehokkaan vaikutelman, jota Rachel pehmentää pitkällä jakulla. Katuja mittaillaan kiiltonahkanilkkureissa. Rachel tunnetaan isoista aurinkolaseista, jotka viimeistelevät rennon amerikkalaistyylin. Kynsiin klassista punaista ja mukiin samanväristä juomaa!

Hienona arkeen ja juhlaan


Stylisti on koonnut yllättävän ja hienostuneen kokonaisuuden Chanel-tyylisellä jakulla ja reisipituisilla saappailla. Pitkä paita on rento valinta. Asukokonaisuuden hempeitä värejä terävöittää hillitysti vihreä tätilaukku. Satiinikaistaleet saappaiden korokepohjissa ovat hauska yksityiskohta.

Harsomainen ja viimeistelemättömän oloinen pikkumusta on sopivasti boheemi muodin edelläkävijälle. Osin läpinäkyvä rintamus on seksikäs eikä tarvitse kaveriksi kuin yksinkertaiset avokkaat. Stylisti napsauttaa isot renkaat korviin ja vetää hiukset nutturalle: juhlat voivat alkaa!