Talven uutuushajuvesiin on tallennettu veden tuoksu. Raikas sporttituoksu on aina muodissa ja sopii joka tyyliin. Vaihtele tuoksuja fiiliksen ja tyylisi mukaan.

Hajuvesi on alkoholin ja tuoksuvien aineiden seos. Voimakkaaissa tuoksuissa tuoksuainetta on enemmän kuin kevyissä. Kun tuoksupitoisuus muuttuu, se muut­taa hiukan koko hajuveden luonnetta. Siksi ei ole aivan sama ostaa omaa suosik­kituoksua edt:nä ja edp:nä. Toki vahvuus vaikuttaa myös pullon hintaan: mitä enem­män tuoksua, sen kalliimpi. Toisaalta mitä enemmän tuoksua, sen pidempään se iholla kestää.

Talven uutuushajuvesiin on tallennettu veden tuoksu. Raikas sporttituoksu on aina muodissa ja sopii joka tyyliin. Vaihtele tuoksuja fiiliksen ja tyylisi mukaan.

ROMANTTINEN RUUSUN-NUPPU

Kevyen kukkaiset tuoksut eivät hyökkää päälle vaan korostavat herkän hillitysti kantajansa nai­sellisuutta ja pehmeyttä. Niitä kelpaa suihkia ylle, kun haluaa jättää iloisen, naisellisen ja raik­kaan tuoksujäljen mielitietylle tai uudelle kiinnostukselle.

Especially Escada edp, 52,90 e / 30 ml, on tul­villaan onnea, iloa ja raikasta naisellisuutta. Tuoksun keskiössä on kasteenraikas ruusu, jota ryydittävät pirskah­televa päärynä ja ylang ylang.

TODELLA ZEN TYYPPI

Suihkauta mielenrauhaa pullosta silloin, kun et ehdi joogaan tai edes puolen­toista tunnin bikram-setti ei tyynnytä tunteitasi.

Clean Cotton T-Shirt edp -tuoksussa, 45 e / 30 ml, yhdistyvät raikas ulkoilma ja vasta pesty pyykki. Tuoksus­ta löytyy bergamottia, puuvillankukkaa, free­siaa, meripihkaa ja ve­tiveriä.

BAILA BAILA -PIMU

Energiset tuoksut saavat hymyn huulille. Niistä saat tarvitsemasi energiatujauk­sen, että jaksat juhlia pik­kujouluissa pilkkuun saakka – kuplivan raikkaana.

Kukkaishedelmäi­nen Puma Jam edt, 25,60 e / 40 ml, kohottaa mieltä, sillä se muis­tuttaa kesäauringosta, rennoista rantabileistä ja letkeästä menosta. Ei ihme, sillä tuoksun in­noittajana on ollut pika­juoksija Usain Bolt.

MENEVÄ SEIKKAILIJA

Aurinko, ilma, maa, vesi, jää, metsän puut ja kukat tuovat yhdessä mieleen muistumia kaukokaipuusta, seikkailulo­masta, onnenhetkistä, iloisista rantapeleistä ystävien kesken.

Auringon valon kris­tallista kirkkautta ja raikasta kukkien lumoa löytyy Versace Yel­low Diamond edt:sta, 42,50 e / 30 ml. Tuoksus­sa on sukaattisitruunaa, päärynäsorbettia, lum­metta, freesiaa, appel­siininkukkaa, mimosaa ja metsäisiä puita.

Teksti Sini Kesänen Kuvat Mikko Hannula