Sporttimimmi tahtoo molemmat: hyvän treenin ja iloiset bileet. Kyllä kaiken voi saada, tarvittaessa jopa vartissa. Kaunistava sprintti baanalle onnistuu, kun mietit etukäteen, mitä, millä ja miten teet.

Sporttimimmi tahtoo molemmat: hyvän treenin ja iloiset bileet. Kyllä kaiken voi saada, tarvittaessa jopa vartissa. Kaunistava sprintti baanalle onnistuu, kun mietit etukäteen, mitä, millä ja miten teet.

Hyvät pohjat helpottavat juhlaan valmistautu­mista. Kuori iho heleäksi ja kosteuta pehmeäksi jo ennakkoon. Poista myös kainalo- ja säärikar­vat ja levitä iholle itseruskettavaa, jos pukusi on antelias. Nypi kulmakarvat ja kestovärjää ne sekä ripset.

Ehdit juhlakuntoon, kunhan noudatat kiireessä suunnitelmaa­si. Siitä poikkeaminen tietää armotta sakkominuutteja tai sählää­misen aiheuttamia suttuja naamaan.

Testasimme, mitä ehdit tehdä vartissa, puolessa tunnissa ja tunnissa. Kokeile ohjeitamme, onnistu ja nauti. 

Syöksylasku

1. Siisti valuneet meikit vanupuikolla, älä pe­se pois, et ehdi. Jos meikkiä ei ole ollenkaan, pyyhkäise pintahiki pois kasvovedellä. Lisää nopeasti imeytyvää kosteusvoidetta, jos iho kiristelee.

2. Laita hiukset kosteusvoiteen imeytyessä. Suihkauta hiusten tyveen kuivasampoota tai hiuspuuteria. Ne poistavat hien ja rasvaisuu­den. Pöyhi tyvi kuohkeaksi sormin, niin saat ilmavat hiukset. Sipaise hiukset kiinni ponnaril­le ja koristele hiuskorulla tai -kukalla.

3. Pyyhkäise peiteainetta tummille silmänalu­sille ja punoittaviin nenänpieliin. Lisää meikki­voide. Mineraalimeikki on nopein levittää, ja se peittää myös ihon kirjavuutta ja tummia sil­mänalusia hyvin. Pyörittele sitä ohuelti isolla si­veltimellä koko kasvoille ja myös silmäluomille.

4. Harjaa ripsiin reilusti ripsiväriä.

5. Lisää poskipäille punaa.

6. Punaa huulet joko huulipunalla tai -kiillolla. Valitse näyttävä väri, joka vetää katseet puo­leensa.

High Tech Cosmetic Instant Volume Lift -huulikiilto, 25,80 e, an­taa superkiillon lisäksi täyteläisyyttä, sillä se sisältää kosteudesta tur­poavia hyaluronihappopalleroita.

KC Professional Four Reasons -hiuspuuteri, 10,90 e / 250 ml, raikastaa ja kuohkeuttaa hiukset.

Max Factor Xperience Volumising Mascaralla, 16,90 e, saa tuuheat ja näyttävät ripset.

Teksti Sini Kesänen Kuvat Tuomas Kolehmainen