Tällä naisella ei ole zombi perässä. Kuva: Shutterstock
Tällä naisella ei ole zombi perässä. Kuva: Shutterstock

Kuntoilun pitää olla hauskaa – ja siksi näiden appsien keksijöille kuuluisi antaa mitalit.

Tässä on vastaus laiskamatojen rukouksiin. Lataa nämä Lifehackin esittelemät sovellukset kännykkääsi, jos urheilu tökkii. Kohta sinua saa repiä lenkkipolulta kotiin.

Zombies, Run!

Jos perinteinen musiikin kuunteleminen ei ole tarpeeksi jännittävä houkute saamaan sinua juoksulenkille, zombijuoksu on sinua varten. Kyseessä on äänikirja, joka johdattaa sinua tehtävien ja piinaavien tilanteiden läpi maailmanlopun merkeissä, zombien valtaamassa kaupungissa. Walking Dead -fanit, miten olisi?

App Storesta ja Google Play Storesta hintaan 3,99 €.

7 Minute Superhero Workout

Kuntoile ja pelasta maailma siinä sivussa. Superhero Workout tekee kokovartalotreenistä ihmishenkiä pelastavan tehtävän. Vatsalihasliikkeesi toimivat polttoaineena taistelualukseesi, ja punnerruksilla ostat suojaa sinua jahtaavia pahiksia vastaan.

App Storesta ja Google Play Storesta hintaan 2,99 €.

Nexercise

Treenivinkkejä anteliaasti jakava sovellus laskee urheilusta saamiasi pisteitä. Tietyn verran pisteitä hamuttuasi juttu muuttuu kiinnostavaksi: voit nimittäin voittaa niillä lahjakortteja esimerkiksi kosmetiikkaketju Sephoraan.

App Storesta ja Google Play Storesta ilmaiseksi.

Pact

Pactin idea on yksinkertainen: raha motivoi. Lyöt vetoa muiden käyttäjien kanssa urheilumenestyksestäsi. Jos pääset kuntoilutavoitteisiisi, sinut palkitaan pienellä summalla. Jos taas löysäilet, joudut maksajaksi. Kerrankin terveellinen uhkapeli!

App Storesta ja Google Play Storesta ilmaiseksi.

Lähde: Lifehack

Lue lisää:

Auttaako kännykkäsovellus löytämään sisäisen rauhan?

Vuoden parhaat sovellukset valittiin – tutustu ainakin näihin

Nyt treenataan älylaitteiden avulla – testissä kolme kotikuntoilupalvelua