Sisäinen  yökerhotanssijatar, tule esiin! Moulin Rouge -tunnilla saa  poseerata.
Sisäinen yökerhotanssijatar, tule esiin! Moulin Rouge -tunnilla saa poseerata.

Moulin Rouge -jumppatunnilla saa flirttailla. Eikä ole edes kiusallista!

Oo-la-laa! Harvemmin sitä näkee korsettiin pukeutuneita ihmisiä jumppasalissa, mutta Elixia Alexiumin Moulin Rouge -tunnilla sekin on mahdollista.

Kun vajaan tunnin tanssijumpasta on kulunut 40 minuuttia, ohjaaja Susanna Rantala heittää treenitoppinsa lattialle ja kehottaa muitakin tekemään samoin, mikäli löysän t-paidan alta löytyy jotain hemaisevampaa.

No, nyt ei löydy, mutta ei se mitään.

Tällä tunnilla porukka ottaa poseerausasentoja rivissä, tanssii can-cania ja keimailee, taputtaa toisilleen ja hytkyttelee rintoja peilikuvalleen. Tunti sisältää myös perinteisiä tanssijumppien elementtejä.

Ämyreistä pauhaa tuttu kysymys Voulez-vous coucher avec moi, ja hikoilen naama punaisena. Flirttaileva ja rentoa asennetta vaativa tunti on jatkuvaa koreografiaa ilman erityisiä juomataukoja. Mahtava irtiotto marraskuun sisäänpäin kääntyneestä nysväämisestä!

...vai testaisitko näitä erikoistunteja?

Cinema Cycling on leffakokemus ja pyöräily-treeni yhtä aikaa. Ohjaajan valitsema maisemavideo heijastetaan salin valkokankaalle, ja ajatus lentää lämpimään Kaliforniaan. Sats.fi.

FolkJam on uusi tanssillinen tunti, jota on kuvailtu Suomen zumbaksi. Kotimaista tanssi-perinnettä ja hauskoja tanhumaisia viboja. Folkjam.fi.

80’s & 90’s Dance Party. Tää biisi, en kestä! Riemukas aikamatka nuoruuteen. Kasari- ja ysärihittiputki maustaa kieli poskessa hassuttelun ja rennon mutta hikisen pläjäyksen. Etnofitness.com.

Lue lisää:

Testissä uusi jumping-tunti

Bollywood-jumppa ei ole sohvaperunoille

Nopea perusjumppa – tee edes tämä