Kuva Shutterstock/Everett Collection
Kuva Shutterstock/Everett Collection

Vinkki: Se ei ole poikaystävä Ryan Gosling, vaan...

Juuri 40 vuotta täyttänyt Eva Mendes todistaa, että ikä on todellakin vain numero. Evan hehkun salaisuus lienee osittain seurustelu näyttelijäkollega Ryan Goslingin kanssa (pienistä karikoista huolimatta).

Mutta todellinen syy lienee kuitenkin sporttisissa elämäntavoissa. Eva tunnetaan treeni-intoilijana, jonka kalenterista löytyy aina aikaa hikisessioille. Jos saisimme kurkistaa Evan kalenteriin, tällaisia merkintöjä sieltä löytyisi:

1. Lenkki 4-5 kertaa viikossa

Evan ykköstreeni on juokseminen. Hän treenaa vaihdellen pitkän matkan lenkkejä, intervallilenkkejä ja mäkijuoksua. Näyttelijä on tuttu näky niin juoksumatolla kuin koiralenkeillä kotikulmillaan Los Angelesissa.

2. Yläkroppatreeniä salilla

Evan personal trainer kertoo, että vatsan ja reiden takaosien treeni ei tuota tähdelle minkäänlaisia ongelmia, toisin kuin yläkroppatreeni. Eva myöntääkin, ettei ole aina niin innoissaan salitreeneistä. Ne ovat kuitenkin loistava tapa huolehtia kunnosta ja purkaa stressiä.

3. Kalaa ja tummaa riisiä

Punaisen lihan sijaan näyttelijä rakastaa kalaa. Eva on huomannut, että laadukas ruoka vaikuttaa niin kroppaan kuin mieleen. Kalan lisäksi hän syö usein täysjyväriisiä.

Lähde: fitsugar.com

Lue myös:

Eva Mendes vaatii turvatarkastuksissa käsikopeloinnin

Sport

Lotta Näkyvä on mukana ensi vuonna esitettävässä Selviytyjissä. Mikä viidakossa pelottaa eniten ja mitkä ovat hänen valttejaan?

Lue myös juttu: 

Sport

Malli Lotta Näkyvä viettää kesäkuun lopulla kolmekymppisiään. Todellinen käännekohta tuli eteen jo vuosi sitten.

Viime kesänä Lotta Näkyvä oli valmistautumassa ystävänsä häihin, kun hänet lävisti voimakas pelko.

– Tuntui kuin en olisi saanut happea ja sekoan. Aviomieheni Kristian sai lähteä häihin yksin, kun jäin sänkyyn makaamaan.

Lotta heräsi siihen, että hän oli vaivihkaa ajanut itsensä uuvuksiin: suorittanut kaksia opintoja ja matkustanut Kristianin luo ulkomaille aina kun mahdollista. Lopulta Lotan isän, Aki Hintsan, kuolema romahdutti korttitalon.

– Sängyssä maatessani ajattelin, etten ansaitse seuraavaa hengitystäni, koska en ole tehnyt mitään sen eteen.

"Suorittaminen ei tee minusta yhtään tehokkaampaa."

Kohtaukset loppuivat vasta, kun Lotta alkoi keskustella itsensä kanssa raivorehellisesti ja käsitellä tunteitaan.

– Olin ollut jopa ylpeä siitä, etten tarvitse lepoa tai vapaapäiviä. Mutta paniikkikohtaukset pakottivat nöyrtymään. Oivalsin, ettei omaa arvoa tarvitse ansaita. Nyt ymmärrän myös, ettei suorittaminen tee minusta yhtään tehokkaampaa.

Enää Lotta ei aloita aamujaan lukemalla sähköposteja, vaan hiljentymällä, meditoimalla ja rukoilemalla. Hän tahtoo rauhoittaa hetken kiittääkseen uudesta päivästä ja siitä, että on elossa.

– Olen hyväksynyt myös sen, että olen aina "work in progress".

Miten Lotta pitää huolta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan? Mikä liikuntalaji koukuttaa hänet extreme-elämyksiin? Lue koko haastattelu Soprt-lehden numerosta 6-7, joka ilmestyy 14.6. Tilaajan voit lukea jutun maksutta osoitteessa digilehdet.fi.