Kuva Shutterstock/Everett Collection
Kuva Shutterstock/Everett Collection

Vinkki: Se ei ole poikaystävä Ryan Gosling, vaan...

Juuri 40 vuotta täyttänyt Eva Mendes todistaa, että ikä on todellakin vain numero. Evan hehkun salaisuus lienee osittain seurustelu näyttelijäkollega Ryan Goslingin kanssa (pienistä karikoista huolimatta).

Mutta todellinen syy lienee kuitenkin sporttisissa elämäntavoissa. Eva tunnetaan treeni-intoilijana, jonka kalenterista löytyy aina aikaa hikisessioille. Jos saisimme kurkistaa Evan kalenteriin, tällaisia merkintöjä sieltä löytyisi:

1. Lenkki 4-5 kertaa viikossa

Evan ykköstreeni on juokseminen. Hän treenaa vaihdellen pitkän matkan lenkkejä, intervallilenkkejä ja mäkijuoksua. Näyttelijä on tuttu näky niin juoksumatolla kuin koiralenkeillä kotikulmillaan Los Angelesissa.

2. Yläkroppatreeniä salilla

Evan personal trainer kertoo, että vatsan ja reiden takaosien treeni ei tuota tähdelle minkäänlaisia ongelmia, toisin kuin yläkroppatreeni. Eva myöntääkin, ettei ole aina niin innoissaan salitreeneistä. Ne ovat kuitenkin loistava tapa huolehtia kunnosta ja purkaa stressiä.

3. Kalaa ja tummaa riisiä

Punaisen lihan sijaan näyttelijä rakastaa kalaa. Eva on huomannut, että laadukas ruoka vaikuttaa niin kroppaan kuin mieleen. Kalan lisäksi hän syö usein täysjyväriisiä.

Lähde: fitsugar.com

Lue myös:

Eva Mendes vaatii turvatarkastuksissa käsikopeloinnin