Kuva: Shutterstock/Helga Esteb
Kuva: Shutterstock/Helga Esteb

Ylimääräiset kilot karistanut laulaja-näyttelijä Jessica Simpson vinkkaa, miten sinäkin onnistut!

Painonvartijoissa laihduttanut Jessica Simpson, 33, tietää, miten painon saa karisemaan - ja pysymään poissa.

1. Aloita!
Näytti vaaka sitten mitä lukemaa tahansa, voit aina päättää aloittaa alusta. Jos haluat pudottaa painoa, tärkeintä on yksinkertaisesti aloittaa. Muista, että ansaitset uuden mahdollisuuden!

2. Ota viikko kerrallaan.
Jos tuijotat vain pitkän tähtäimen tavoitetta, voit lannistua helposti. Keskity treeneihin viikko kerralla ja merkitse neljät treenit kalenteriisi joka viikolle.

3. Nauti kehuista.
Älä mitätöi saamiasi kehuja, vaan ota ne vastaan ja nauti niistä! Ammenna kehuista positiivisuutta, jota voit itse vuorostasi jakaa muille.

4. Muista, ettei painosi määritä arvoasi.
Selviät matkan varrella tulevista haasteista paremmin, kun pidät mielessäsi, etteivät vaa'an lukemat määrittele sitä, kuka olet.

Lähde: womenshealthmag.com

Lue myös:

Tämä on laulaja Jessica Simpsonin hyvänolon salaisuus

Sport

Lotta Näkyvä on mukana ensi vuonna esitettävässä Selviytyjissä. Mikä viidakossa pelottaa eniten ja mitkä ovat hänen valttejaan?

Lue myös juttu: 

Sport

Malli Lotta Näkyvä viettää kesäkuun lopulla kolmekymppisiään. Todellinen käännekohta tuli eteen jo vuosi sitten.

Viime kesänä Lotta Näkyvä oli valmistautumassa ystävänsä häihin, kun hänet lävisti voimakas pelko.

– Tuntui kuin en olisi saanut happea ja sekoan. Aviomieheni Kristian sai lähteä häihin yksin, kun jäin sänkyyn makaamaan.

Lotta heräsi siihen, että hän oli vaivihkaa ajanut itsensä uuvuksiin: suorittanut kaksia opintoja ja matkustanut Kristianin luo ulkomaille aina kun mahdollista. Lopulta Lotan isän, Aki Hintsan, kuolema romahdutti korttitalon.

– Sängyssä maatessani ajattelin, etten ansaitse seuraavaa hengitystäni, koska en ole tehnyt mitään sen eteen.

"Suorittaminen ei tee minusta yhtään tehokkaampaa."

Kohtaukset loppuivat vasta, kun Lotta alkoi keskustella itsensä kanssa raivorehellisesti ja käsitellä tunteitaan.

– Olin ollut jopa ylpeä siitä, etten tarvitse lepoa tai vapaapäiviä. Mutta paniikkikohtaukset pakottivat nöyrtymään. Oivalsin, ettei omaa arvoa tarvitse ansaita. Nyt ymmärrän myös, ettei suorittaminen tee minusta yhtään tehokkaampaa.

Enää Lotta ei aloita aamujaan lukemalla sähköposteja, vaan hiljentymällä, meditoimalla ja rukoilemalla. Hän tahtoo rauhoittaa hetken kiittääkseen uudesta päivästä ja siitä, että on elossa.

– Olen hyväksynyt myös sen, että olen aina "work in progress".

Miten Lotta pitää huolta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan? Mikä liikuntalaji koukuttaa hänet extreme-elämyksiin? Lue koko haastattelu Soprt-lehden numerosta 6-7, joka ilmestyy 14.6. Tilaajan voit lukea jutun maksutta osoitteessa digilehdet.fi.