Kuva: Shutterstock/Jaguar PS
Kuva: Shutterstock/Jaguar PS

Upean Jennifer Garnerin hehkuvan ihon salaisuus on aurinkosuojavoide. Tässä tähden kolme vinkkiä, jotka kannattaa ottaa heti käyttöön.

Harva uskoisi, että sporttinen ja edelleen naapurintyttömäinen Jennifer Garner on jo 42-vuotias. Yksi syy nuorekkuuteen lienee se, että näyttelijä on ahkera aurinkosuojavoiteiden käyttäjä.

- Monet kuvittelevat, että jos iho ei ole selvästi palanut, kaikki on kunnossa. Mutta auringonoton vaikutukset alkaa huomata vasta kolmenkympin puolessavälissä, Jennifer tietää.

Tässä näyttelijän kolme vinkkiä, joilla pidät ihosi kunnossa kesällä:

1. Levitä aamuisin kasvovoidetta, jossa on vähintään 30-suojakerroin. Tee siitä yhtä luonnollinen jokapäiväinen rutiini kuin hiusten ja hampaiden harjaamisesta.

2. Päivettynyt iho näyttää ja tuntuu terveen hehkuvalta. Tosiasiassa ruskettunut iho on vaurioitunut. Jos haluat lisää sävyä, tee se itseruskettavilla!

3. Kiireisinä päivinä pärjään mainiosti tällä setillä: kasvojen puhdistus, aurinkovoide, silmänympärysvoide, huulirasva ja hieman peitevoidetta.

Lähde: womenshealthmag.com

Sport

Lotta Näkyvä on mukana ensi vuonna esitettävässä Selviytyjissä. Mikä viidakossa pelottaa eniten ja mitkä ovat hänen valttejaan?

Lue myös juttu: 

Sport

Malli Lotta Näkyvä viettää kesäkuun lopulla kolmekymppisiään. Todellinen käännekohta tuli eteen jo vuosi sitten.

Viime kesänä Lotta Näkyvä oli valmistautumassa ystävänsä häihin, kun hänet lävisti voimakas pelko.

– Tuntui kuin en olisi saanut happea ja sekoan. Aviomieheni Kristian sai lähteä häihin yksin, kun jäin sänkyyn makaamaan.

Lotta heräsi siihen, että hän oli vaivihkaa ajanut itsensä uuvuksiin: suorittanut kaksia opintoja ja matkustanut Kristianin luo ulkomaille aina kun mahdollista. Lopulta Lotan isän, Aki Hintsan, kuolema romahdutti korttitalon.

– Sängyssä maatessani ajattelin, etten ansaitse seuraavaa hengitystäni, koska en ole tehnyt mitään sen eteen.

"Suorittaminen ei tee minusta yhtään tehokkaampaa."

Kohtaukset loppuivat vasta, kun Lotta alkoi keskustella itsensä kanssa raivorehellisesti ja käsitellä tunteitaan.

– Olin ollut jopa ylpeä siitä, etten tarvitse lepoa tai vapaapäiviä. Mutta paniikkikohtaukset pakottivat nöyrtymään. Oivalsin, ettei omaa arvoa tarvitse ansaita. Nyt ymmärrän myös, ettei suorittaminen tee minusta yhtään tehokkaampaa.

Enää Lotta ei aloita aamujaan lukemalla sähköposteja, vaan hiljentymällä, meditoimalla ja rukoilemalla. Hän tahtoo rauhoittaa hetken kiittääkseen uudesta päivästä ja siitä, että on elossa.

– Olen hyväksynyt myös sen, että olen aina "work in progress".

Miten Lotta pitää huolta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan? Mikä liikuntalaji koukuttaa hänet extreme-elämyksiin? Lue koko haastattelu Soprt-lehden numerosta 6-7, joka ilmestyy 14.6. Tilaajan voit lukea jutun maksutta osoitteessa digilehdet.fi.