Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Vielä ehdit valmistautua bikinikauteen. Inspiroidu huippumalli Gisele Bündchenin treenitavoista ja sulata vappumunkit joogassa!

Victoria's Secret -mallinakin tutuksi tullut brassimalli Gisele Bündchen, 33, esittelee täydellistä bikinikroppaansa H&M:n bikinimainoksissa.
Tältä naiselta kannattaa ottaa kaikki treenivinkit vastaan.
Brasilian Marie Claire -lehden haastattelussa tähti paljastaakin lempilajinsa.

Gisele reissaa paljon, joten hän yrittää sovittaa treenit aina kulloiseenkin paikkaan sopiviksi. Naisen suosikkilajien lista on pitkä: jooga, nyrkkeily, kung-fu, pilates, surffaus, ratsastus ja lentopallo.

"Yritän treenata vähintään tunnin joka päivä. Usein en ehdi, mutta silloinkin ainakin joogaan tai venyttelen vähintään 15 minuuttia", Gisele kertoo.

"Motivoivinta on se, miten hyvältä treenin jälkeen tuntuu", hän sanoo.

Instagramissaan Gisele paljasti yhden hyvän olon vinkkinsä. Hän juo ensimmäiseksi aamulla kupillisen lämmintä vettä, jossa on pala sitruunaa. Sitruunavesi auttaa Giselen mukaan ruuansulatukseen ja kohentaa vastustuskykyä.

Lue myös:

Gisele Bündchen piti raskauskilot kurissa kung-fulla

Sport

Lotta Näkyvä on mukana ensi vuonna esitettävässä Selviytyjissä. Mikä viidakossa pelottaa eniten ja mitkä ovat hänen valttejaan?

Lue myös juttu: 

Sport

Malli Lotta Näkyvä viettää kesäkuun lopulla kolmekymppisiään. Todellinen käännekohta tuli eteen jo vuosi sitten.

Viime kesänä Lotta Näkyvä oli valmistautumassa ystävänsä häihin, kun hänet lävisti voimakas pelko.

– Tuntui kuin en olisi saanut happea ja sekoan. Aviomieheni Kristian sai lähteä häihin yksin, kun jäin sänkyyn makaamaan.

Lotta heräsi siihen, että hän oli vaivihkaa ajanut itsensä uuvuksiin: suorittanut kaksia opintoja ja matkustanut Kristianin luo ulkomaille aina kun mahdollista. Lopulta Lotan isän, Aki Hintsan, kuolema romahdutti korttitalon.

– Sängyssä maatessani ajattelin, etten ansaitse seuraavaa hengitystäni, koska en ole tehnyt mitään sen eteen.

"Suorittaminen ei tee minusta yhtään tehokkaampaa."

Kohtaukset loppuivat vasta, kun Lotta alkoi keskustella itsensä kanssa raivorehellisesti ja käsitellä tunteitaan.

– Olin ollut jopa ylpeä siitä, etten tarvitse lepoa tai vapaapäiviä. Mutta paniikkikohtaukset pakottivat nöyrtymään. Oivalsin, ettei omaa arvoa tarvitse ansaita. Nyt ymmärrän myös, ettei suorittaminen tee minusta yhtään tehokkaampaa.

Enää Lotta ei aloita aamujaan lukemalla sähköposteja, vaan hiljentymällä, meditoimalla ja rukoilemalla. Hän tahtoo rauhoittaa hetken kiittääkseen uudesta päivästä ja siitä, että on elossa.

– Olen hyväksynyt myös sen, että olen aina "work in progress".

Miten Lotta pitää huolta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan? Mikä liikuntalaji koukuttaa hänet extreme-elämyksiin? Lue koko haastattelu Soprt-lehden numerosta 6-7, joka ilmestyy 14.6. Tilaajan voit lukea jutun maksutta osoitteessa digilehdet.fi.