Ollapa yhtä hehkeä 40-vuotiaana. Kuva Joe Seer/Shutterstock
Ollapa yhtä hehkeä 40-vuotiaana. Kuva Joe Seer/Shutterstock

Supertimmi Heidi Klum ei stressaa treeneistä. Nainen paljastaa, mikä motivoi häntä lähtemään aamulenkille.

Huippumalli-juontaja-muotisuunnittelija Heidi Klum todistaa, että neljäkymmentä on uusi kaksikymmentä. Kuka uskoisi, että tämä huipputimmi tähti juhli nelikymppisiään viime kesäkuussa?

Klum ei silti kuluta aikaansa kuntosalilla, toisin kuin monet ystävänsä. Hän tuskin ehtii omalle juoksumatolleen.

– Minulla on kotona juoksumatto, mutta ei aikaa käyttää sitä. Hienolta se kyllä näyttää, hän kertoi Women’s Health -lehdelle.

Tossut jalkaan ja ulos!

Malli myöntää nauttivansa eniten liikkumisesta ulkoilmassa. Pyörälenkit tai kävelylenkit rannalla perheen ja koiran kanssa ovat mieluisinta puuhaa. Välillä tähti hyppii takapihallaan trampoliinilla tai uima-altaassa lastensa kanssa.

Klum matkustaa paljon ja matkoillaan hän nauttii eniten juoksemisesta. Hän on alkanut jopa tunnistaa vastaan tulevia lenkkeilijöitä vakioaamulenkillään New Yorkissa.

– He tsemppaavat minuakin. Jos he pystyvät siihen, miksi en minäkin?

Niinpä. Ja jos Klum pystyy siihen, miksi emme mekin?

Lähde: Women’s Health

Lue myös:

Heidi Klum pussailee nyt Demi Mooren eksää

Sport

Lotta Näkyvä on mukana ensi vuonna esitettävässä Selviytyjissä. Mikä viidakossa pelottaa eniten ja mitkä ovat hänen valttejaan?

Lue myös juttu: 

Sport

Malli Lotta Näkyvä viettää kesäkuun lopulla kolmekymppisiään. Todellinen käännekohta tuli eteen jo vuosi sitten.

Viime kesänä Lotta Näkyvä oli valmistautumassa ystävänsä häihin, kun hänet lävisti voimakas pelko.

– Tuntui kuin en olisi saanut happea ja sekoan. Aviomieheni Kristian sai lähteä häihin yksin, kun jäin sänkyyn makaamaan.

Lotta heräsi siihen, että hän oli vaivihkaa ajanut itsensä uuvuksiin: suorittanut kaksia opintoja ja matkustanut Kristianin luo ulkomaille aina kun mahdollista. Lopulta Lotan isän, Aki Hintsan, kuolema romahdutti korttitalon.

– Sängyssä maatessani ajattelin, etten ansaitse seuraavaa hengitystäni, koska en ole tehnyt mitään sen eteen.

"Suorittaminen ei tee minusta yhtään tehokkaampaa."

Kohtaukset loppuivat vasta, kun Lotta alkoi keskustella itsensä kanssa raivorehellisesti ja käsitellä tunteitaan.

– Olin ollut jopa ylpeä siitä, etten tarvitse lepoa tai vapaapäiviä. Mutta paniikkikohtaukset pakottivat nöyrtymään. Oivalsin, ettei omaa arvoa tarvitse ansaita. Nyt ymmärrän myös, ettei suorittaminen tee minusta yhtään tehokkaampaa.

Enää Lotta ei aloita aamujaan lukemalla sähköposteja, vaan hiljentymällä, meditoimalla ja rukoilemalla. Hän tahtoo rauhoittaa hetken kiittääkseen uudesta päivästä ja siitä, että on elossa.

– Olen hyväksynyt myös sen, että olen aina "work in progress".

Miten Lotta pitää huolta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan? Mikä liikuntalaji koukuttaa hänet extreme-elämyksiin? Lue koko haastattelu Soprt-lehden numerosta 6-7, joka ilmestyy 14.6. Tilaajan voit lukea jutun maksutta osoitteessa digilehdet.fi.