Elastinen. Kuva Panu Pälviä
Elastinen. Kuva Panu Pälviä

Posiitiivinen räppäri Elastinen saa virtaa muiden innostuksesta.

Elastinen eli Kimmo Laiho, 32, valittiin viime vuonna Suomen positiivisimmaksi ihmiseksi. Uusimmassa MeNaiset Sportissa räppäri ja The Voice of Finlandin tähtivalmentaja myöntää, että hänelläkin on joskus huonoja päiviä.

– Koska palan isolla liekillä ja paukutan energiaa, koen myös huonot päivät kovaa. Onneksi niitä on vain 2–3 vuodessa. Silloin yritän käsitellä fiilikset kotona ja vetää senkin päivän täysillä, ettei samanlaista tulisi heti uudestaan. Yleensä iltaan mennessä alkaa jo naurattaa.

Elastista innostavat muut ihmiset. Hän seuraa motivaatioguru Eric Thomasia, joka julkaisee joka maanantai uuden Thank God It’s Monday -videon Youtubessa.

– Muiden innostus tarttuu ja nostaa minua askeleen ylemmäs omalla energiatasollani. On vain uskallettava olla innoissaan eikä jäädä miettimään, näyttääkö nololta, jos silmät loistavat ja suu hymyilee.

Elastinen avasi maaliskuussa toiminnalliseen harjoitteluun keskittyvän TFW Helsinki -kuntosalin, jossa treenataan hyvällä fiiliksellä ja valmentajien tehtävä on motivoida kuntoilijoita.

– Olen itsekin kannustamassa porukkaa aikataulujeni puitteissa, Elastinen kertoo.

Lue myös:

Huono päivä? 8 tapaa tehdä siitä parempi

Elastinen avaa oman kuntosalin – saako sieltä tällaisen vartalon?