Kevään uutuusmeikkien värit on lainattu suoraan luontopolulta. Luomiölla on kuusenvihreää, silmärajauksissa puronsinistä ja poskilla ja huulilla vanamonpunaista

Yksi väline, kaksi tekniikkaa

Rajauskynä: kirkas katse vai sumusilmät?

1. Fressin arkimeikin teet rajauskynalla ja sormilla. Tee ripsien tyveen rajaus, joka on ohuimmillaan silman sisanurkassa ja levenee ulkonurkkaa kohti. Haivyta rajausta sormin luomelle.

2. Sumuisen intensiivinen bilemeikki alkaa huolellisesta pohjustuksesta. Kayta silmameikin pohjustusainetta tai valokynaa, ja lisaa paalle kevyesti puuteria. Tee kynalla ripsien tyveen rajaus. Levita sitten luomivaria koko liikkuvalle luomelle, myos rajauksen paalle. Nain rajaus pysyy tiukasti paikallaan. Haivyta luomivari kohti kulmia siten, ettei variraja erotu.

Kevään uutuusmeikkien värit on lainattu suoraan luontopolulta. Luomiölla on kuusenvihreää, silmärajauksissa puronsinistä ja poskilla ja huulilla vanamonpunaista.

Kasvojenkohotus pikana

Siistit ja muotoillut kulmakarvat ovat halvin ja nopein kasvojenkohotus. Harjaa ensin kulmakarvat ojennukseen ja nypi alapuolen irtokarvat pois. Älä koske kulmien yläreunaan, sen nyppinen laskee luomea ja tekee katseesta raskaan. Aloita värin levittäminen kulmien keskeltä, korkeimmasta kohdasta. Etene kohti ulkonurkkia ja meikkaa vasta sitten nenänpuoleiset osat. Näin levittämällä väri on tummimmillaan kulmien keskiosassa ja vaalein sisänurkassa, jolloin luukki on luonnollinen. Vältä liian tummia kulmia, ne vanhentavat ja tekevät vihaisen näköiseksi.

Teksti Sini Kesänen Kuvat Jarno Kovamäki