Muodin suunnannäyttäjät ovat nyt laulajia, tv-tähtiä ja bloggaajia. Nämä naiset haistavat trendit aina vähän ennen muita.

Kuvat Lehtikuva, AOP

Rohkea outolintu Florence Welch

Englantilaislaulaja Florence Welch, 25, säväyttää dramaattisilla asuillaan. Liehuvien mekkojen lisäksi Florence suosii housupukuja, joissa on jokin juju: erikoinen printti tai leikkaus, joka kiinnittää huomion. Hän suosii murrettuja värejä,
ja monimutkaisia, isoja kuvioita. Florencen tyyli huipentuu tulipunaiseen tukkaan, jota hän täydentää vahvalla huulimeikillä. Myös muodinluojat ovat ihastuneet tähteen: Pariisin muotiviikoilla Florence esiintyi Chanelin näytöksessä.

Muodinluojien lemmikki Diane Kruger

Saksalaissyntyinen Diane Kruger, 35, muistetaan ehkä parhaiten roolistaan Troijan Helenana. Ennen näyttelijänuraansa hän työskenteli mallina. Diane on vakiokasvoja suurten muotinäytösten eturiveissä, ja hänen päällään nähdään usein suunnittelijoiden uusimmat  taidonnäytteet – kameleonttimainen pukeutuja ei pelkää kokeilla erikoisiakaan asuja.

Hollywood-gangsteritar Lana Del Rey

Kevään puhutuin naisartisti on amerikkalaislaulaja Lana Del Rey, 25. Lana käyttää yksinkertaisia, hyvin leikattuja vaatteita ja terästää ne näyttävillä asusteilla. Leveät helmat, pitkät linjat ja vyötärön korostaminen tuovat tyyliin naisellisuutta. Pitkät, laineikkaat hiukset ja massiiviset silmäripset viimeistelevät kokonaisuuden. Niin, ja tietenkin ne täyteläiset
huulet.

Klassisen trendikäs Olivia Palermo

Entinen tosi-tv-tähti, nykyinen seurapiirijulkkis ja muotibloggaaja Olivia Palermo, 26, rakentaa asunsa klassikoista. Amerikkalaistähti yhdistelee ketjuliikkeiden löytöjä luksukseen ja maustaa asunsa jollain kuumalla trendillä. Taidokas asusteiden käyttö on yksi Olivian valttikorteista.

Tyttö­mäinen mutta särmikäs Alexa Chung

Yksi muodin kuumimmista nimistä on englantilainen juontaja ja malli Alexa Chung, 28. Hän suosii tyttömäisiä asuja, joita hän tasapainottaa miesten vaatekaapista lainatuilla elementeillä, kuten järeillä kengillä ja suoralinjaisilla bleisereillä. Tummansininen, musta ja valkoinen näyttävät kiinnostavilta, kun asun mittasuhteet eivät ole klassiset vaan vähän sinne päin.