Nyt hullutellaan koruilla! Näyttäviin koruihin yhdistetään näyttävä kello ja värejä sekoitellaan antaumuksella.

Punoskorviksissa on piikkilankamaista särmää, 4,90 €, Indiska. Tähtisormus kunnon starailuun, 13 €, Friis & Company. Jyhky metalliranneke vakuuttaa, kello, 189 €, Dyrberg Kern. Muhkea
mattametalli hehkuu maskuliinista voimaa, sormus 55,90 €, Esprit. Sidontaa ja nidontaa ranteeseen, 6,90 €, Indiska.

Rokkia & romantiikkaa

Mustaa, valkoista ja metallinharmaata – niistä on rokkimimmin korut tehty, oli materiaali mikä tahansa. Syntisen avonaiset kaula-aukot kuorrutetaan korukerroksilla ja isojen korviksien kanssa huomiosta kilpailevat kunnon rannekorut.

Tähtikorut kruunaavat staralookin ja romanttisempi rokkari herkistelee sydänkoruilla. Tyyli huipentuu näyttävillä tai jämäkän graafisilla sormuksilla.

Villieläimiä & karkkivärejä

Pinkkiä sen olla pitää, kello, 175 €,  Dyrberg Kern. Maitokahvin sävyinen kello sopii monen värin kaveriksi, 89 €, Swatch. Kaulassa killuu nyt kaikki mahdollinen, kaulakoru, 6 €, Monki. Domino-nappulat pelikaverille kaulaan, 12 €, Mint. Sähäkän pinkki seepra huomataan, 25 €, Titimadam.

Tätä on huomiotalous! Jo pitkään ihastuttaneet muovikorut eivät ole menossa minnekään. Korvissa killuvat korkokengät, kaulaan ripustetaan dominonappula ja sormia somistavat viidakon eläimet. Nämä korut toimivat hyvänä jäänmurtajana ja keskustelun herättäjinä syksyn juhlissa. Muodollisempikin tyyli kevenee värikkäällä muovikorulla.

Myös rannekellojen karkkiväreissä on mistä valita. Kirkkaiden kellojen pariksi kelpaavat syksyn muhkeat, murretut neuleet.

Kimallusta & hohtoa

Valkoinen sormus terästyy kullalla ja kivillä, 46 €, Morellato. Astetta tyylikkäämpi diskopallo kaulaan, 98 €, Morellato. Graafisia sydämiä rannekorussa, 85 €, Nomination. Olisiko tässä tarpeeksi bling blingiä? Korvikset, 99 €, Dyrberg Kern. Hento helmiäinen koristaa kellotaulua, 115 €, Esprit.

Kullan kimallus, hopean hohto ja korukivien säihke tulevat tasaisin väliajoin takaisin muotiin – jos koskaan minnekään edes katoavat.

Kulta ja hopea kuuluvat yleensä juhlapukeutumiseen, mutta kimalluksella voi piristää myös farkkuasua tai simppelimpää pukeutumista.

Klassisen tyylin haltijalle kulta sopii kuin hanska käteen, mutta välillä voi rennompikin pukeutuja irrotella ja iskeä ylleen rouvaintyyliä. Ja aina voi kimaltaa oikein kunnolla tulevalla pikkujoulukaudella!