Me Naiset
|
Maija Koski
Kinkkuun käärityt parsat voi napostella sormin. Kuva: Maija Koski
Kinkkuun käärityt parsat voi napostella sormin. Kuva: Maija Koski

Nyt jotain muuta kuin makkaraa! Kesän näppärin grillivinkki tulee Kaliforniasta.

Tuoretta parsaa, ilmakuivattua kinkkua ja kirpeää balsamicosiirappia, nam!

Kinkkuun käärityt parsat balsamicokastikkeella

nippu vihreää parsaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

150 g ilmakuivattua kinkkua ohuina siivuina

Sisältö jatkuu mainoksen alla

paksua balsamicosiirappia

oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

1. Leikkaa parsojen kovat kannat irti. Kieputa kinkkusiivut parsojen ympärille ja lado parsat reunalliseen vuokaan.

2. Lorauta parsojen päälle oliiviöljyä. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla ja pyörittele parsat kauttaaltaan öljyssä.

3. Grillaa puoliteholla 10-15 minuuttia käännellen. Parsat saavat jäädä vähän napakoiksi.

4. Aseta grillatut parsat tarjolle ja valuta päälle balsamicosiirappia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla