Soppa365
Blossan uusi vuosikertaglögi sopii hyvin kylmään spritziin.
Blossan uusi vuosikertaglögi sopii hyvin kylmään spritziin.

Blossa-noste alkaa syyskuussa ja kestää glögikauden yli. Lue maistajien kommentit uudesta Aloha-vuosikertaglögistä!

Glögiä syyskuussa? Blossan vuosikertaglögin ympärille kertyvä noste on jokavuotinen ilmiö. Aikaisista ensimaistiaisista huolimatta vuosikerta-Blossaa on saatavilla Alkoista vasta lokakuun alussa, jolloin vannoutuneimmat glöginystävät aloittavat glögikautensa.

Vuosikertaglögejä on valmistettu vuodesta 2003 alkaen, ja viimeiset yhdeksän vuotuis-Blossaa on teemoitettu eri maiden mukaan. Moni muistaa suosikki-Blossansa vuosien takaa. Asiaan vihkiytyneet saattavat säilyttää jopa lempipullonsa. Juoman teema nimittäin paitsi maistuu, myös toistuu myös pullon ulkoasussa.

Tämänvuotiseen Blossaan on haettu Havaijin makuja ja tuoksuja. Blossa 19 Aloha -juomasta voi löytää kookosta, kahvia ja passiohedelmää. Hibiskuksen kukkaa on käytetty antamaan juomalle korallinpunaista sävyä ja hapokkuutta. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tyylilleen uskollisesti tämä valkoviinipohjainen glögi on makea ja sisältää alkoholia 15 prosenttia. Blossa 19 sopii myös vegaaneille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miltä juoma maistuu?

Maistiaisissa oli tarjolla Blossa Alohaa kylmänä spritzinä, huoneenlämpöisenä ja lämmitettynä. Maistajien mielestä uusi Blossa toimi mainiosti kaikilla tavoilla. Kriittisiä kommentteja ei juuri kuulunut:

”En löydä kookosta enkä kahvia, mutta hyvää tämä on!”

”Paljon glögimäisempi kuin edellinen Blossa. Viimevuotinen sopi drinkkeihin, tämä toimii myös lämpimänä.”

”Nätti sävy. Mikä punainen tämä on?”

”Makeaa, mutta ei liian, koska juomassa on myös happoja.”

Kokeile spritzinä

Ennen kuin lämmin glögi houkuttaa, Blossaa voi maistella spritz-tyyliin.

Drinkin ohje on helppo. Lusikoi lasiin runsaasti jäitä. Kaada päälle 6 cl Blossa Alohaa, 6 cl proseccoa ja tilkka soodaa. Koristele sitruunankuorisuikaleella.

Blossa 19 Aloha, 14,99 € / 0,75 l. Saatavilla Alkosta 7.10. alkaen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla