Täydellisen pihvin paistaminen ei ole rakettitiedettä, mutta muutama kikka kannattaa painaa mieleen.

Tasainen lämpötila, paistoaika ja lämpömittari ovat asioita, joiden avulla syntyy täydellinen pihvi.

– Kotona on muutaman kerran itselläkin pihvi mennyt yli siitä mediumista, kun on ollut vähän laiska eikä ole käyttänyt kelloa tai mittaria, huippukokki Tomi Björck tunnustaa Radio Suomipopin haastattelussa.

Tomi muistuttaa, että onnistuneen lopputuloksen kannalta on oikean paistoajan lisäksi äärimmäisen tärkeää antaa pihvin levätä tarpeeksi ennen tarjoilua. Näin lihasnesteet saadaan pysymään pihvin sisällä ja pihvistä tulee mehevä ja murea.

Katso Tomin tarkat ohjeet videolta.

Lue myös

Tomi Björck näyttää: Näin teroitat veitset oikein

Pitääkö reseptejä noudattaa orjallisesti? Tomi Björck vastaa

Grillaaja, muista kahden pihvin sääntö!