Älä unohda tomusokeria! Kuva: Sanoma-arkisto ja Kati Anneli Sattaskangas
Älä unohda tomusokeria! Kuva: Sanoma-arkisto ja Kati Anneli Sattaskangas

Luulitko, että kaikki tavat leipoa joulutorttuja on jo kokeiltu? No eipä ole, nyt tulee lumihiutaletorttu! 

Kati Anneli Sattaskangas jakoi Facebookin Sydämeeni joulun teen -ryhmässä loistavan tekniikan, jolla hän loihtii tortuista joulupöydän näyttävimmän herkun. Torttutekniikka keräsi valtaisan suursuosion Facebookin jouluttajien keskuudessa, ja moni innostui kokeilemaan torttuja välittömästi.

Emme ihmettele – katsokaa nyt, miten kauniita Sattaskankaan loihtimat lumihiutaletortut ovat!

Tomusokeri luo viimeisen silauksen kauniille tortuille. Kuva: Kati Anneli Sattaskangas
Tomusokeri luo viimeisen silauksen kauniille tortuille. Kuva: Kati Anneli Sattaskangas

Erityisen hienoa tortuissa on se, että ne voi pinota pällekkäin tarjoiluastialle ilman sotkua. Kiistatta nerokasta.

Mutta siis miten tortut tehdään?

Kati jakoi Me Naisille ohjevideonsa, jolla hän opettaa, miten kauniit tortut syntyvät käden käänteessä. Tekniikka ei vaadi sen enempää näpertämistä, kuin perinteiset tähtitortut. Jos tykkää käyttää runsaasti täytettä, tekniikassa toki piilee tursuamisvaara.

Katso ohje videolta:

Entä millä kaikella joulutortun voi täyttää?

Testasimme aiemmin erilaisia yhdistelmiä, kuten pätkistä ja makutuorejuustoja. Lue tästä, minkä raati valitsi kaikkein parhaimmaksi: