Kodin Kuvalehti
Näin näyttävä kakku syntyy käden käänteessä! Kuva: <span class="photographer">Ruususuu & huvikumpu -blogista</span>
Näin näyttävä kakku syntyy käden käänteessä! Kuva: Ruususuu & huvikumpu -blogista

Kodin Kuvalehden bloggaaja Anni Lehto osoittaa, ettei juhlakakun tarvitse olla suuritöinen. Näyttävä ja maistuva suklaakakku onnistuu taatusti kaikilta.

Kodin Kuvalehden bloggaaja Anni Lehto on helppojen herkkukakkujen mestari. Monista hänen Ruususuu & huvikumpu -bloginsa luomuksista on tullut suosittuja – eikä ihme: ne ovat paitsi herkullisia niin helppoja, että ne onnistuvat taatusti! Nyt Annilla on mielessä vaikkapa pääsiäiseen sopiva ihana suklaakakku.

– Aina ei ole aikaa panostaa leivontaan tuntitolkulla, mutta silti olisi ihana tehdä jotain itsetehtyä juhlapöytään. Tämän nopean pääsiäiskakun salaisuus on pakastealtaan valmiit mutakakkupohjat. Toki kakun pohjat voi leipoa myös itse halutessaan, mutta todella herkullisen kakun saa aikaan myös kaupan valmiita käyttämällä, Anni sanoo.

Annin kakkujen jujuna on usein herkulliset koristeet.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Koristeina käytettiin tällä kertaa toffeesuklaarakeita, Kindereitä ja M&M:n söpöjä pääsiäiskarkkeja. Tämä kakku on tehty jo yhden kerran aikaisemmin babyshowereille. Silloin koristeena käytettiin marenkeja ja mustikoita – katso kuvat täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarvitset:

  • 3 kpl mutakakkupohjaa (ohjeen kakussa Lidlin)

Suklaamoussetäyte:

  • 400 g tummaa suklaata
  • 4 dl kermaa

Koristeet:

  • 200 g tummaa suklaata
  • 2 kpl Kinder-munia
  • suklaarakeita tai pääsiäisen karkkeja

Ohjeen voit katsoa Annin blogista täältä. Ruususuu & huvikumpu -blogista löydät myös monia muita helppoja ideoita, kuten ihanan överin kakun kinuskin, suklaan ja suolapähkinöiden ystävälle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla