Oreo- ja Domino-keksit voivat olla ajankohtaisia joulunakin. Kuva: Shutterstock ja Instagram
Oreo- ja Domino-keksit voivat olla ajankohtaisia joulunakin. Kuva: Shutterstock ja Instagram

Tujaus sokerikuorrutetta ja ripaus strösseliä tekevät tutuista kekseistä jouluherkkuja.

Somevaikuttaja ja juontaja Sara Sieppi on ainakin bloginsa ja Instagram-tilinsä perusteella todellinen jouluihminen. Saran Instagramissa koristeltiin kuusta jo marraskuun puolella, ja joulukuun alettua joulutunnelma on vain tiivistynyt. 

Runsaiden joulukoristelujen ja lahjaideoiden lisäksi Sara on jakanut somekanavissaan ainakin yhden ruokaidean: Oreo-kuuset. Jouluisesti koristellut Oreo-keksit ovat herättäneet paljon ihastusta Instagramissa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#OreoSunday 🖤

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

– Ihana idea, kommenteissa kehutaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Domino- ja Oreo-fanien unelmien joulujälkkärit syntyvät kotikeittiössä helposti. Sara kertoo blogissaan tehneensä koristelut valkoisesta ja vihreästä sokerikuorrutteesta sekä strösseleistä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Parempi leipoja olisi osannut sulattaa valkosuklaan oikealla tavalla, jotta olisi saanut tuon valkoisen sokerikuorrutteen tilalle valkosuklaalumen dippaamalla sitä sulatettuun suklaaseen, Sara kirjoittaa.

Valkosuklaadippauksella ja tikkaritikuilla kekseistä voi myös tehdä tikkareita, kuten It's Always Autumn -blogissa neuvotaan. Jouluiset keksitikkarit voisivat olla hitti vaikkapa joulumyyjäisissä. 

Jos ei Oreon tai Dominon makumaailma viehätä, samalla idealla voi toki koristella jouluisesti käytännössä mitkä tahansa suosikkikeksinsä. 

Tuntuuko, että joulukeksitkin olisivat sinulle liian vaikea leivontanakki? Saatat olla oikea henkilö osallistumaan Me Naisten kilpaan karmeimmasta piparitalosta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla