Yrttinen chilifeta sopii itämaiseen herkkupöytään.

1. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Viipaloi chilipalko ja poista siemenet. Laita ne kulhoon öljyn kanssa. Lisää timjamit ja pippurit, sekoita.

2. Laita feta tarjoiluastiaan. Lisää öljy. Peitä kelmulla ja anna­ maustua viileässä yön yli.

Muita itämaisia reseptejä:

Lähi-idän herkuilla täytetty vegesämpylä

Loihdi itse itämaiset iltamat

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 5 minuuttia + marinointiin 8 tuntia

Resepti

2
kpl
valkosipulinkynttä
1
kpl
miedohko chilipalko
4
dl
oliiviöljyä
4
kpl
timjaminoksaa tai rosmariinia
muutama kokonainen mustapippuri
muutama kokonainen roseepippuri
400
g
fetajuustoa palana