Onko tässä uusi pastabravuurisi? Ehkäpä, ehkäpä!
Onko tässä uusi pastabravuurisi? Ehkäpä, ehkäpä!

Tästä kuitupitoisesta pastaherkusta kiittää makuhermojen lisäksi vatsa! 

Parsakaali-vuohenjuustopasta

2 annosta

Valmistusaika 25 minuuttia

200 g täysjyväspagettia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

200 g parsakaalin nuppuja

Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai pakasteherneitä

1 sipuli

4 valkosipulinkynttä

1 mieto chili

3 rkl oliiviöljyä

1 rs (noin 150 g) pekonikuutioita

2 viipaletta maalaislimppua

Päälle

100 g vuohenjuustoa

1. Laita pasta kiehumaan. Leikkaa parsakaali nupuiksi. Lisää keitinveteen viimeiseksi 2 minuutiksi.

2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet ja viipaloi se. Kuullota öljyssä paistinpannulla pehmeäksi noin 5 minuuttia. Siirrä sivuun ja pidä lämpimänä.

3. Laita pekonikuutiot samalle pannulle ja ruskista hetki. Kuutioi leipäpalat joukkoon ja paista rapeaksi. Lisää pekoni-leipäseos sipuliseokseen.

4. Valuta pasta ja parsakaali. Kääntele muiden ainesten kanssa nopeasti. Murustele valmiiden annosten päälle vuohenjuustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla