Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Varhaisperunat maistuvat paahtopaistin, kapristen, piparjuuren ja sinapin kanssa.

Keitä pestyt varhaisperunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada perunat kulhoon ja sekoita joukkoon kokojyväsinappi, oliiviöljy, raastettu piparjuuri ja mustapippuri.

Suikaloi paahtopaistiviipaleet ja sekoita salaatin joukkoon. Koristele halkaistuilla kapriksilla.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 35 minuuttia

Resepti

1
l
varhaisperunoita
1
tl
suolaa
2
rkl
kokojyväsinappia
2
rkl
oliiviöljyä
2
tl
raastettua piparjuurta
mustapippuria
300
g
paahtopaistiviipaleita
1
dl
varrellisia kapriksia