Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Pane kattilaan marjat, sokeri, vesi ja perunajauhot. Kiehauta seosta pari minuuttia ja kumoa uunivuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

Valmista muruseos. Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, jauhot, mantelirouhe, leivinjauhe ja sokeri. Nypi joukkoon huoneenlämpöinen voi. Murustele seos marjakerroksen päälle. Paista uunin keskitasolla 225-asteisessa uunissa noin 20–25 minuuttia.

Tarjoa lämpimänä esimerkiksi vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Resepti

Annoksia:
5
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 40 minuuttia

Resepti

7
dl
mansikoita ja mustikoita
1
dl
hillosokeria
perunajauhoa

Päälle

1
dl
isoja kaurahiutaleita
1
dl
vehnäjauhoja
1
dl
vehnäjauhoja
leivinjauhetta
ruokosokeria
100
g
voita