
Nopea arkiateria kahdelle: paistos valmistuu 25 minuutissa yhdellä pannulla.
1. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi perunat mahdollisimman ohuiksi. Kuumenna öljytilkka pinnoitetussa metallivartisessa pannussa ja paista pannulla jauheliha ja valkosipulimurska. Kun liha on kypsää, sekoita joukkoon ½ tl suolaa, jeera ja kurkuma. Rouhi sekaan mustapippuria myllystä 3–4 kierroksen verran. Kuumenna pari minuuttia ja kumoa astiaan.
2. Pane perunaviipaleet samalle pannulle ja lisää sekaan öljy. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
3. Kuumenna viipaleita miedolla lämmöllä välillä käännellen noin
10 minuuttia, kunnes ne ovat kunnolla pehmeitä.
4. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa kevyesti. Kaada seos perunoiden päälle ja lisää pinnalle jauheliha, ennen kuin munaseos on täysin hyytynyt.
5. Laita uunin grillivastukset kuumenemaan.
6. Leikkaa tomaatti ohuiksi viipaleiksi. Päällystä paistoksen pinta tomaatilla ja juustoraasteella ja nosta pannu uuniin. Kuumenna uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut paistoväriä.
7. Silppua kevätsipulinvarret ja ripottele ne paistoksen pinnalle. Huuhtele ja kuivaa rucola tai vuonankaali ja ripottele paistoksen pinnalle. Tarjoa heti.