Tämä kakku syntyy kahdesta simppelistä aineksesta. Kuva: Laura Kaapro
Tämä kakku syntyy kahdesta simppelistä aineksesta. Kuva: Laura Kaapro

Tämä kakku on helppo ja nopea, mutta taatusti herkullinen.

Sosiaalisessa mediassa on jo pitkään hehkutettu superhelppoa Nutella-kakkua, johon tulee vain kaksi aineosaa: kananmunia ja Nutellaa eli hasselpähkinälevitettä. Kyllä, kuulit oikein!

Moni on epäillyt, voiko viidestä kananmunasta ja purkista nutellaa syntyä mitään mikä muistuttaisi kakkua. Reseptin salaisuus on tässä: kananmunan valkuaiset tulee erotella huolella. Sen jälkeen kuohkeaksi vatkattu valkuainen käännellään Nutellan sekaan neljässä erässä.

Aikaa kakun valmistamiseen menee vain noin 40 minuuttia. Parhaan tuloksen saa, kun kakun antaa olla jääkaapissa yön yli ennen herkuttelua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso herkullinen resepti kokonaisuudessaan tästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla