Pastel de nata -leivoksista on tullut hitti. Kuva: Tuomas Kolehmainen
Pastel de nata -leivoksista on tullut hitti. Kuva: Tuomas Kolehmainen

Kaupan torttutaikina taipuu myös trendikkäisiin pastel de nata -leivoksiin, jotka ovat portugalilaisia perinneherkkuja. 

Pastel de nata -leivokset

12 leivosta

Valmistusaika 20 min + 25 min paisto

4 torttutaikinalevyä

1 pkt vaniljavanukas -jauhetta

Maitoa

1. Sulata taikinalevyt. Valmista vanukas ohjeen mukaan vispaten jauhe maitoon. Voitele muffinivuoka.

2. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Kauli torttutaikinalevyt yksi kerrallaan pituussuunnassa kaksinkertaisiksi. Rullaa levyt tiukiksi rulliksi aloittaen lyhyestä sivusta. Leikkaa jokainen rulla kolmeen osaan. Painele taikinapötköt vuoan koloihin kierrekuvio ylöspäin ja varmista, että taikinan reunat yltävät kuppimaisesti ylös asti.

3. Täytä leivokset vanukkaalla. Paista 25 minuuttia, kunnes reunat ovat kypsät ja täyte hieman tummunut.

Käyttäjä10871
Seuraa 
Liittynyt12.10.2017

Vain kolme ainesta! Näin helposti teet torttutaikinasta trendikkäitä pastel de nata -leivoksia

Saahan vaniljavanukasta valmiina tuotteena. Miksi ostaa litran pönikää happanemaan jääkaappiin ? Alpro vege vaniljavanukkaan tähden eivät lehmäparat joudu olemaan koko elämäänsä keskitysleiritehotuotannossa eivätkä vasikat joudu luopumaan äidinmaidostaan. Vähän järkeä hei kulutustottumuksiin.
Lue kommentti