Me Naiset
|
Sanna Maikkula
Kuva Tuomas Kolehmainen
Kuva Tuomas Kolehmainen

1. Liota ja keitä ruskeat pavut etukäteen pakkauksen ohjeen mukaan. Pese vihreät pavut ja leikkaa niiden päät pois. Keitä vihreitä papuja vedessä noin neljä minuuttia. Kuori chorizomakkara ja pilko paloiksi. Kuori ja pilko valko­sipulinkynnet. Halkaise chili, poista siitä siemenet ja pilko pieniksi paloiksi. Hienonna timjami.

2. Kuumenna öljy paistin­pannulla ja paista siinä hetki makkaroita, valko­sipulia ja chiliä. Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja jatka paistamista keskilämmöllä noin 10 minuuttia välillä seosta käännellen.

3. Lisää makkara-tomaatti­seokseen ruskeat ja vihreät pavut, hillosipulit ja timjami. Kuumenna hetki ja mausta vaahterasiirapilla ja mustapippurilla. Tarjoa paistos täysjyväriisin kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vinkki! Voit käyttää ruokaan myös tölkkipapuja. Lisää ne paistokseen samaan aikaa kuin lisäisit muutkin pavut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 25 minuuttia

Resepti

2
dl
ruskeita papuja
150
g
pitkiä vihreitä papuja
200
g
chorizomakkaraa
4
kpl
valkosipulinkynttä
1
kpl
punainen chili
2
rkl
tuoretta timjamia
1
rkl
rypsiöljyä
1
ras
kirsikkatomaatteja
1
dl
säilöttyjä hillosipuleita
2
rkl
vaahterasiirappia
ripaus mustapippuria
Sisältö jatkuu mainoksen alla