Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Yön yli turpoavaa tuorepuuroa kutsutaan englanniksi overnight ­oatsiksi.

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna seoksen vetäytyä viisi ­minuuttia.

2. Ripottele valmiin puuron päälle mantelirouhetta.

Vinkki! Voit tehdä tuorepuuro­seoksen valmiiksi jääkaappiin jo edellisenä ­iltana. Jos teet sen kuljetettavaan rasiaan, voit ­napata valmiin puuron aamulla evääksi.

Lue myös:

Näin rakennat tuorepuuron makusi mukaan

Resepti

Annoksia:
2
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 10 minuuttia

Resepti

maitoa
1
dl
rahkaa
1
dl
vaniljajugurttia
2
dl
kaurahiutaleita
2
rkl
kauraleseitä
2
dl
pakastemustikoita (hieman sulaneita)
2
tl
hunajaa
pinnalle mantelirouhetta