Kuva: Pia Inberg
Kuva: Pia Inberg

Halpa ja hyvä tonnikalakastike on myös nopea vaihtoehto pastan kaveriksi.

1. Valuta tonnikalat mutta säästä toisen purkin chiliöljy. Kuumenna chiliöljy pannulla ja kuullota kalat ja pinaatti siinä. Lisää kookoskerma ja keitä matalalla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kastikkeen maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

2. Tarjoa kastike pastan (tagliatelle tai linguine) kanssa. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

1
prk
(noin 200/150g) tonni­kalaa vedessä
1
prk
(noin 185/100g) tonni­kalaa chiliöljyssä
1 pkt (150 g) pakaste­pinaattia
1
prk
(2 dl) kookos­kermaa ­(esim. Kara)
1
tl
suolaa