Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Kasvisruuallako ei muka lähde nälkä? Tällä munakoiso-juustopastalla ainakin lähtee.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Leikkaa munakoiso noin sentin paksuisiksi puoliympyröiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Ruskista munakoisot pienissä erissä öljyssä, ja nosta ne odottamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää ruskistetut munakoisot. Anna hautua pari minuuttia.Lisää tomaattimurska, mausteet ja oliivit. Hauduta noin 10 minuuttia.

Murusta kotijuusto ja suikaloi basilika. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Ripottele päälle juusto ja basilika.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 20 minuuttia

Resepti

300
g
pastaa
400
g
munakoisoa
1
kpl
sipulia
2
kpl
valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
1
tlk
tomaattimurskaa
2
rkl
tomaattipyreetä
1
tl
suolaa
1
tl
sokeria
mustapippuria
kuivattua chiliä
1
dl
kivettömiä oliiveja
150
g
kotijuustoa
1
prk
basilikaa