
Uunimunakkaassa maistuvat tatit ja feta. Tarjoile munakas pinaatti-avokado-lisäkkeen kera.
Pane kuivatut tatit pehmenemään kulhoon kerman sekaan vähintään tunti
ennen ruuan valmistusta. Riko kananmunat toiseen kulhoon ja vatkaa
niiden rakenne kevyesti rikki. Lisää joukkoon kerma-tattiseos ja murennettu juusto. Kaada muna-sieni-juustoseos hyvin öljyttyyn, reunalliseen (25x25 cm) uunivuokaan.
Nosta vuoka uunin keskitasolle 150 asteeseen ja kypsennä noin 20 minuuttia, tai kunnes munamassa on kokonaan hyytynyt. Juuri ennen tarjoilua kääntele pannulla pienessä öljytilkassa silputut kevätsipulinvarret ja halkaistut kirsikkatomaatit lämpimiksi.
Lisää sekaan tuore, siistitty pinaatti ja avokadopalat, mausta sitruunanmehulla, suolalla sekä pippurilla ja nosta saman tien tarjolle kypsän munakkaan kanssa.