Raikkaan happamat marjat ovat hyvä vastapari makealle marengille. Kokoa pavlova isoksi keoksi tarjoiluvadille tai annoskulhoihin.
Raikkaan happamat marjat ovat hyvä vastapari makealle marengille. Kokoa pavlova isoksi keoksi tarjoiluvadille tai annoskulhoihin.

Rikottu pavlova on kahvipöydän katseenvangitsija. Se on niin helppo, että syntyy hujauksessa.

Rikottu pavlova

4 annosta

valmistusaika 10 min

2 dl pakastemarjoja

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 pkt (80 g) marenkeja

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 prk (200 g) sitrusrahkaa

1 rs (250 g) tuoreita pensasmustikoita tai vadelmia

1. Sulata pakastemarjat mikrossa.

2. Murskaa marenkeja tarjoiluvadille. Halutessasi voit jättää muutaman kokonaiseksi.

3. Nostele lusikalla rahkaa nokareiksi sinne tänne. Tee samoin pakastemarjoille.

4. Koristele tuoreilla marjoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla