Kuva: Sami Repo
Kuva: Sami Repo

Jälkiruoka, välipala vai aamiainen? Vaikea sanoa, sillä makeaa, kirpeää ja suolaista yhdistävässä mozzarellajogurtissa on jotain ihan uutta.

1. Revi mozzarella käsin tai leikkaa veitsellä pieniksi paloiksi jogurtin joukkoon. Jos haluat tasaista jogurttia, soseuta juusto sauva­sekoittimella ennen kuin sekoitat sen jogurttiin.

2. Hienonna rosmariini.

3. Kokoa annokset. Lusikoi mozzarellajogurttia, hilloa ja hunajaa kerroksittain annosmaljoihin. Valuta pinnalle oliiviöljyä. Ripottele rosmariini mausteeksi. Tarjoa jogurtti halutessasi marjojen kanssa.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 10 minuuttia

Resepti

125
g
mozzarellaa
400
g
turkkilaista jogurttia
½ tl tuoretta rosmariinia
¾ dl kirsikkahilloa
1
rkl
hunajaa
½ dl hyvää oliiviöljyä
(2 dl vadelmia)