Katja Nordlund
Katja Nordlund

Makea kakku mansikoiden ja suolaisen vuohen­juustotahnan kanssa on hurmaava yhdistelmä.

1. Leikkaa mansikat lohkoiksi. Ripottele päälle sokeria, jos marjat eivät ole tarpeeksi makeita. ­Purista sitruunasta mehu mausteeksi.

2. Sekoita hunaja vuohenjuustoon. Lisää hunajan määrää, jos haluat kastikkeesta makeampaa.

3. Grillaa kakkuviipaleisiin paahtunut pinta. Tarjoa kakkupalat
mansikoiden ja juustotahnan kanssa. ­Ripottele päälle mantelirouhetta.

Kaikki Me Naisten reseptit löydät täältä.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

1
l
mansikoita
sokeria maun mukaan
sitruuna

Kastike

1
rkl
hunajaa
150
g
vuohenjuustotahnaa (esimerkiksi Soignon)

Lisäksi

4
kpl
tiikerikakku viipaletta (valmiina kaupasta)
2
rkl
mantelirouhetta