Me Naiset
|
Marja Samuli
Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Veikeä lettukakku maustetaan sulkaatomusokerilla ja koristellaan sadon vadelmilla.

Sekoita kulhossa maito, rikottu kananmuna, jauhot, kaakaotomusokeri ja suola. Nosta taikina sivuun ja anna turvota noin 10 minuuttia ennen paistamista.

Paista taikinasta isolla ohukaispannulla ohuita räiskäleitä ja kokoa ne korkeaksi pinoksi. Vaahdota kerma ja nostele se notkistetun vaniljarahkan sekaan. Kumoa seos lettupinon päälle ja lisää suklaakastiketta ja sulatettuja vadelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
10
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 45 minuuttia

Resepti

3
dl
maitoa
1
kpl
iso kananmuna
2
dl
vehnäjauhoa
kaakaotomusokeria
ripaus suolaa
voita tai margariinia paistamiseen

Päälle

2
dl
kuohukermaa
200
g
vaniljarahkaa
valmista suklaakastiketta
200
g
vadelmia
Sisältö jatkuu mainoksen alla