kuva Pia Inberg
kuva Pia Inberg

Lohi ei petä. Tällä kertaa se saa makua timjamista ja sitruunasta.

1. Nypi lohifileestä ruodot pois. Jätä nahka fileeseen. Mausta kala timjamilla, suolalla ja pippurilla.

2. Nosta kala alumiinifolion päälle. Käännä folion reunoja pystyyn niin, että kalasta irtoava neste ei valu grilliin.

3. Leikkaa sitruunat viipaleiksi ja peitä lohifilee­ niillä.

4. Grillaa lohta kannen alla noin 10 minuuttia. Varo, ettei kala kypsy kuivaksi. Ripottele­ kaprikset kypsälle lohifileelle. Tarjoa keitettyjen perunoiden, voin ja grillatun sitruunan kanssa.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 20 minuuttia

Resepti

500
g
nahallista lohifileetä
1
tl
timjamia
2
tl
suolaa
mustapippuria
2
kpl
sitruunaa
1
rkl
kapriksia