Kuva: Anna Huovinen
Kuva: Anna Huovinen

Salviapasta valmistuu niin helposti, että voiko sitä oikein ruuanvalmistukseksi kutsuakaan?

1. Keitä spagetti suolatussa ­vedessä ohjeen mukaan. Säästä kupillinen keitinvettä.

2. Sulata voi paistinpannulla, ­lisää salvia ja anna kuullottua hetki. Lisää sitruunankuori ja mehu. Lisää pasta ja keitinvesi, sekoita varovasti nostellen. Raasta joukkoon parmesania ja rouhittua mustapippuria. Tarjoa välittömästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

500
g
spagettia
2
rkl
voita
puoli ruukkua salviaa
1 sitruunan kuori ja mehu
mustapippuria
Sisältö jatkuu mainoksen alla