Me Naiset
|
Katja Nordlund
Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

1. Leikkaa fileet pienemmiksi ­paloiksi. Sekoita vehnäjauhot jasuola keskenään lautasella. Kääntele broilerinpalat seoksessa.

2. Kuumenna tilkka öljyä pinnoitetulla pannulla ja paista leivitetyt ­fileet nopeasti kauniin värisiksi ­molemmin puolin.

3. Nosta fileet uunivuokaan. Kaada vuoan pohjalle osa kanaliemestä, purista fileiden päälle puolet sitruunamehusta ja viimeistele vuoka oliiveilla ja kapriksilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Nosta vuoka uunin keskitasolle 200 asteeseen ja paista noin 15–20 minuuttia, kunnes broilerinliha on kypsää. Valele fileepaloja pari ­kertaa paistamisen aikana kana­liemellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Kypsennä ja valuta simpukkapasta.

6. Broilerin kypsyessä kuori avokado, poista siemen ja viipaloi avokadonliha. Siisti pinaatti ja kuullota se pannulla öljytilkassa nopeasti. Nosta pannu liedeltä ja lisää sekaan avokado. Mausta seos lopulla sitruunamehulla, ripauksella suolaa ja mustapippurirouhetta.

7. Lisää pinaatti-avokadoseos kuumana kanaviipaleiden pinnalle ja tarjoa pastan kanssa.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 20 minuuttia + paistoaika: 20 minuuttia

Resepti

500
g
broilerifileetä
1
dl
vehnäjauhoa leivittämiseen
1
tl
suolaa
öljyä paistamiseen
2
dl
hyvää kanalientä
sitruunan puristettu mehu
1
dl
oliiveja
2
rkl
kapriksia
2
kpl
kypsää avokadoa
50
g
tuoretta pinaattia
suolaa ja mustapippuria

Lisäksi

200
g
simpukkapastaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla