
1. Leikkaa fileet pienemmiksi paloiksi. Sekoita vehnäjauhot jasuola keskenään lautasella. Kääntele broilerinpalat seoksessa.
2. Kuumenna tilkka öljyä pinnoitetulla pannulla ja paista leivitetyt fileet nopeasti kauniin värisiksi molemmin puolin.
3. Nosta fileet uunivuokaan. Kaada vuoan pohjalle osa kanaliemestä, purista fileiden päälle puolet sitruunamehusta ja viimeistele vuoka oliiveilla ja kapriksilla.
4. Nosta vuoka uunin keskitasolle 200 asteeseen ja paista noin 15–20 minuuttia, kunnes broilerinliha on kypsää. Valele fileepaloja pari kertaa paistamisen aikana kanaliemellä.
5. Kypsennä ja valuta simpukkapasta.
6. Broilerin kypsyessä kuori avokado, poista siemen ja viipaloi avokadonliha. Siisti pinaatti ja kuullota se pannulla öljytilkassa nopeasti. Nosta pannu liedeltä ja lisää sekaan avokado. Mausta seos lopulla sitruunamehulla, ripauksella suolaa ja mustapippurirouhetta.
7. Lisää pinaatti-avokadoseos kuumana kanaviipaleiden pinnalle ja tarjoa pastan kanssa.