Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Täyteläinen pastakastike syntyy mascarponen, ricottan ja vuohenjuuston yhdistelmästä.

Pane kuorittu ja paloiteltu vuohenjuusto ja mascarpone kattilaan ja kuumenna sekoittaen, kunnes seos on kastikemaista.

Ota kastikkeesta vajaa puolet toiseen kattilaan ja lisää sekaan ricotta. Mausta molemmat seokset suolalla ja pippurilla ja pidä lämpiminä. Pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioksi. Silppua sipuli. Kuullota kesäkurpitsa- ja sipulisilppu keskenään öljyssä pannulla. Pilko savulohi sopiviksi suupaloiksi.

Keitä lasagnelevyt runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pehmeän napakoiksi. Valuta levyt ja levitä niiden päälle ricottakastiketta. Kääri levyt rullalle lautaselle ja valuta päälle mascarponekastike, johon olet sekoittanut savulohipalat ja kaprikset. Lisää päälle kesäkurpitsa-sipuliseosta ja viimeistele annokset halutessasi mädillä.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 30 minuuttia

Resepti

200
g
vuohenjuustoa
200
g
mascarponea
250
g
ricottajuustoa
suolaa
rouhittua mustapippuria
kesäkurpitsaa
makeaa sipulia
öljyä
150
g
savulohta
2
rkl
kaprista