Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Tarjoa sitä täysjyvätortilloihin kääräistynä.

Leikkaa lohisiivut pieniksi paloiksi. Kuori ja lohko omena sekä poista siemenet. Kuutioi lohkot pieneksi.

Höyrytä pinaatti pehmeäksi kattilassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta pinaatti hyvin, painele se kuivaksi siivilässä. Pilko pinaattiseos ja lisää joukkoon tuorejuusto. Mausta mustapippurirouheella.

Levitä tuorejuustotahna ja pilkottu lohi tasaisesti tortilloille. Kääri tortillat rullille ja leikkaa noin seitsemän saman­kokoista suupalaa. Tarjoile esimerkiksi mäti- tai merilevä­valmisteella koristeltuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
20
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 15 minuuttia

Resepti

4
kpl
täysjyvävehnätortilloja

Täyte

170
g
kylmäsavulohta ohuina siivuina
1
kpl
omena
50
g
babypinaattia
100
g
savulohi-piparjuuri­tuorejuustoa
3–4 kierrosta mustapippuria myllystä

Koristeluun

mätiä tai mädin kaltaista merilevä­valmistetta
Sisältö jatkuu mainoksen alla